PTT soyguncuları alışverişte yakalandı

/ Kaynak: İHA
PTT soyguncuları alışverişte yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki PTT şubesinde meydana gelen silahlı soygunu gerçekleştirdikleri ileri sürülen 3 kişinden 2'si daha yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Süleyman Vahit Caddesi'ndeki PTT şubesinden silahlı 3 kişinin kasada bulunan 10 bin lirayı alarak kaçmasının ardından çalışma başlattı.
Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, görgü tanıklarının da ifadelerine başvurarak şüphelilerin eşgallerini belirledi.
Polis helikopterinin de desteğiyle çalışmalarını sürdüren ekipler, olaya karıştığı ileri sürülen 2 kişiyi bir alışveriş merkezinde yakaladı.
Yaşlarının küçük olduğu belirtilen şüpheliler, Adli Tıp Kurumu'ndaki sağlık kontrolünün ardından psikolog nezaretinde ifadelerinin alınması için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Ekipler, 3 zanlıdan birini soygundan kısa süre sonra yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürülmüştü.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...