Mancini'den acı itiraf

Mancini'den acı itiraf

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Medical Park Antalyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Medical Park Antalyaspor karşısındaki puan kaybını, ikinci golün erken gelmemesine bağladı.
Maçı değerlendiren sarı-kırmızılıların teknik patronu, "İlk golü bulduk. Maçı koparma şansı da vardı. Nitekim 4-5 pozisyon da bulduk. Fakat bunları değerlendiremedik. Ondan sonra maçın kolay olacağını düşündük ve bu sonuç geldi. Skoru 2-0'a getirebilseydik maçı koparabilirdik. İlk 25 dakikada iyiyken ikinci golü bulmamız gerekiyordu" ifadesini kullandı.
Daha sonra Antalyaspor'un attığı ikinci gole dikkatini çeken Mancini, "Yediğimiz ikinci golü onlar atmadı, biz kendimiz yedik. Ondan sonra maç daha komplike hale geldi. Sonuçta, iki gol atan bir Galatasaray da vardı" dedi.
Sarı-kırmızı ekibin teknik direktörü, hafta sonu Beşiktaş ile oynayacakları derbi için de kısa ve öz konuştu:
Güzel bir maç bizi bekliyor. Çünkü Beşiktaş iyi bir takım. Bütün maçlar zordur zaten..."


Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...