Sabri'den Fenerbahçe'ye "Özür"lü gönderme

Sabri'den Fenerbahçe'ye "Özür"lü gönderme

SPOR Haberleri

Sabri, deplasmanda kötü futbol oynadıklarını itiraf ederken, Fenerbahçe'ye mesaj yolladı.

Sabri, yaptığı açıklamada, "Biz puan kaybedince rakibi tebrik etmesini biliriz. Bu yüzden Galatasarayız. Bunu bazılarına gösteremediğimiz için özür dileriz" dedi
Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, Antalyaspor karşısında özellikle ikinci yarıda beklenen futbolu ortaya koyamadıklarını söyledi.
Maça golle başladıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, "Ancak daha sonra beklemediğimiz goller yedik. İkinci yarıda oyunu çevirmek için güzel futbol oynamamız gerekiyordu ama yapamadık. Puanlar kaybettik. Rakibimizi kutluyorum. Beşiktaş da şampiyonluk potasına girdi. Güzel ve heyecanlı bir lig oldu" ifadelerini kullandı.
Sabri deplasmanlarda istedikleri futbolu oynayamadıklarını belirtirken Fenerbahçe'ye de gönderme yaptı.
Sarı-kırmızılı futbolcu, "Deplasmanlarda kötüyüz. Bunun nedenlerini aramızda ve hocamızla konuşarak tespit edeceğiz. Biz bileğinin hakkıyla oynayan bir takımız. Kaybedince de rakibi tebrik etmesini biliriz. Bu yüzden Galatasarayız. Bunu bazılarına gösteremediğimiz için özür dileriz. Sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. İnşallah ilerleyen haftalarda bunu lehimize çevireceğiz" diye konuştu.
Sabri gibi Burdisso da ikinci yarıda iyi futbol oynayamadıklarını dile getirdi. Arjantinli stoper, "Maçın başında iyiydik. Ancak ikinci yarıda aksadığımızı düşünüyorum. İlk 25 dakikadaki oyunu maçın tamamına yaymamız gerekiyordu. İlk golde hata yaptım. Araya girmeye çalıştım ama olmadı" yorumunu yaptı. nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...