Eskişehir'de 2-2 kaybettiler

Eskişehir'de 2-2 kaybettiler

SPOR Haberleri

Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Eskişehirspor ile Sivasspor nefesleri kesen maçta berabere kaldı ve ikişer puan kaybetti.

Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Eskişehirspor ile Sivasspor nefesleri kesen maçta berabere kaldı ve ikişer puan kaybetti. Hafta içinde rakibine karşı kupa mücadelesini kazanan Eskişehirspor, bu maça da iyi başladı ve 17'de Bienvenu'nün attığı nefis golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda daha atak oynayan Sivasspor Aatif'ın 52'deki golüyle eşitliği yakaladı. 69'da Burhan Eşer Sivas'ı öne geçirirken ev sahibi ekipten Aytaç 85'te skoru belirledi: 2-2. nbsp; gt; Aydın SARIOĞLU - Eskişehir (İHA)


Bir de bunlar var...



ESKİŞEHİRSPOR
gt; Bienvenu ligde attığı 4 golün 3'ünü son 5 haftada kaydetti. gt; Erkan Zengin siyah-kırmızılı formayı 115. defa terletti. gt; Eskişehir-Sivasspor maçları gollü geçiyor bu sezon iki maçta 9 gol attılar.


SİVASSPOR
gt; Mehdi gördüğü sarı kartla cezalı durma düştü. gt; Aatif gol sayısını 13'e çıkararak Gol Krallığı sıralamasında en üst basamağa tek başına oturdu. gt; Maçta gol atan Burhan Eşer, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.



GOLLER: nbsp;Bienvenü (dk.19), Aatıf (dk.52), Burhan (dk.69), Aytaç (dk.85) SARI KARTLAR: nbsp;Aatıf, Burhan, Mehdi (Sivas), Erkan (Eskişehir) HAKEMLER: nbsp;Deniz Çoban, Muhittin Gürses, M.Şahan Yılmaz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...