Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini, oyuncularına gönderme yaptı!

Mancini, oyuncularına gönderme yaptı!

SPOR Haberleri

Mancini, Antalya karşısında iki puanı kendi hatalarıyla kaybettiklerini belirterek, özellikle yedikleri ikinci gole inanmakta zorluk çektiğini söyledi.

İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini, "İlk golü bulduktan sonra maçı koparmalıydık. İlk 25 dakika içinde 5 gol bulabilirdik" derken, "Kendi içimizde maçın kolay olduğu yönünde bir düşünceye kapıldık sanırım. Yediğimiz ikinci gol inanılmaz bir goldü, onların attığı değil bizim yediğimiz bir goldü" sözlerini kullandı. Dış sahada başarısız olduklarını kabul eden Mancini, "Deplasmanda daha iyi oynamalıyız. Evimizdeki performansımızı dış sahaya da yansıtmalıyız. Deplasman herkes için zor. Fenerbahçe ve Beşiktaş için de zor. Onlar da deplasmanda kaybettiler" şeklinde konuşurken, " Derbiyi düşünmek zorundayız. Güzel bir maç bizi bekliyor, Beşiktaş iyi takım, iyi oynuyor" vurgusunda bulundu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...