Küfrü edebini yine aştı! Vukuatların efendisi...

Küfrü edebini yine aştı! Vukuatların efendisi...

SPOR Haberleri

Ne Avrupa ne ay-yıldızlı forma durduramadı onu. Ama sabır taşı çatladı artık. Kendi taraftarını bile isyan ettiren Emre'ye bir kez daha PFDK yolu göründü.

Bir değil, iki değil, üç değil. Bitecek gibi hiç değil! Türk futbol tarihinin en yetenekli, en kariyerli oyuncularından biri olan Emre Belözoğlu'nun vukuatları bir film serisi gibi devam ediyor. Her sene en az bir vukuatla, kara kaplı kariyerini sürdürüyor. Deplasmanda oynanan Kasımpaşa maçında Şota'yı, Türkçe bildiğine pişman eden Emre Belözoğlu, aynı performansı Kadıköy'deki rövanşta geliştirerek sürdürdü. Attığı mükemmel golle Fenerbahçe'nin kazandığı 3 puanda önemli pay sahibi olan tecrübeli isim, maalesef futboluyla değil, küfrüyle gündem konusu oldu. Sadece rakip takım taraftarlarının değil, Fenerbahçelilerin de tepkisini çeken Emre, maçın hakemi Fırat Aydınus tarafından görmezden gelinse de PFDK'lık olmaktan kurtulamayacak. Ancak verilecek ceza ne olursa olsun kimse Emre'nin uslanmasını beklemiyor.
Sinirlendiği anda Emre'nin gözü hiçbir şeyi görmüyor. İster rakip olun, ister takım arkadaşı kurtuluşunuz yok. Hatta ister hakem olun isterseniz kendi hocası, hiçbir şey değişmez. Ne yedek kulübesi saklar sizi, ne de basın tribünü. Tekmesinin ulaşamadığı yere küfrü gelir, o da yetmezse eli kolu, kusar öfkesini Emre! Dediğimiz gibi, bir değil, iki değil, üç değil. İngiltere'de önce Yobo, Howard ve Lescott'a yönelik ırkçılık suçlamasına maruz kalan Emre, başka bir davada El Hadji Diouf'a maymun demekle suçlandı. Joey Barton'a o kafa attı. Olaylı İsviçre maçında saldırıların baş aktörlerinden biri yine oydu. Dostluk maçında kasti tekme atan, milli maçta basın tribününe kol işareti yapan, küfürlü tezahürata aynı şekilde karşılık veren, boğaz kesen, tehdit eden, takım arkadaşının gırtlağını sıkan, hakem tartaklayan, sabaha kadar gazeteci döven hep o oldu. Türk futbol tarihinin en centilmen isimlerinden Aykut Kocaman hocasıydı, onun bile üstüne yürüdü. Bir gün Fatih Terim kolladı, bir gün bir başkası. Hep sığınacak limanı oldu. Görünen o ki bu film ancak jübileyle bitecek. M.EMİN ULUÇ


OPERASYONEL ANLAYIŞ BENZETMESİ
Yayıncı kuruluşa tepki

Fenerbahçe yayıncı kuruluşun Emre Belözoğlu ve tribündeki Caner Erkin'in küfür ettiği görüntüleri ekranlara yansıtmasına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, "Oynadığımız müsabakada görüldüğü üzere; kaptanımız Emre Belözoğlu ve cezası dolayısıyla maçı, stattaki 52 bin taraftarımızdan biri olarak tribünde izleyen futbolcumuz Caner Erkin, 'operasyonel' bir yayıncılık anlayışı ile kamuoyu önünde linç edilmeye çalışılmıştır" ifadeleri yer aldı.


Elazığ hazırlığı başladı
Kasımpaşa galibiyetiyle moral bulan F.Bahçe, Elazığ maçının hazırlıklarına başladı. Önceki gün forma giyenlerin yenilemeyle yetindiği idmanda diğer oyuncular, top kapma ve pas çalışmasının ardından minyatür kale maç yaptı. İzinli olan Emenike ve Sow ile U21 Milli Takım'ına giden Salih idmanda yer almadı. nbsp;



Emenike cenazeye gitti
Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emenike, doğum esnasında hayatını kaybeden kardeşi Felix'in eşininin cenazesine katılmak üzere ülkesine gitti. Cenaze haberini almasına rağmen Kasımpaşa maçında takımı yalnız bırakmayan Emenike yarın İstanbul'a dönecek. nbsp;



Kuralları bilmiyorlar
Fenerbahçeli yönetici Selim Kosif'ten Galatasaray'a taş. Sarı-kırmızılıların, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamayı değerlendiren Kosif, "Bunlar ofsayt kuralını dahi bilmiyor. Futbolu bilen ve futboldan anlayan idarecilerine bu açıklamayı yazdırsalardı rezil olmazlardı, ne de olsa ezeli dostumuz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...