Aziz Yıldırım'dan son veda!

Aziz Yıldırım'dan son veda!

SPOR Haberleri

Yeniden cezaevine gitmesi an meselesi olan Aziz Yıldırım'ın bu hafta yönetime son kez başkanlık etmesi ve arkadaşları ile vedalaşması bekleniyor.

Yargıtay'ın şike dosyası ile ilgili verdiği karar sonrası bir aylık itiraz süresi dün dolarken, yeniden cezaevine gitmesi an meselesi olan Aziz Yıldırım'ın bu hafta yönetime son kez başkanlık etmesi ve arkadaşları ile vedalaşması bekleniyor. Fenerbahçe Yönetim Kurulu bu hafta Aziz Yıldırım başkanlığında son kez toplanabilir. Yargıtay Başsavcılığı'nın itirazı için verilen bir aylık süre dün doldu. Başsavcılığın itiraz etmediği görülürken, artık dosyanın İnfaz Hakimliği'ne iletilmesinin beklendiği belirtildi.
Bu gelişmeler ışığında yeniden cezaevine gitmesi an meselesi olan Yıldırım bugün arkadaşlarına veda edebilir. Bu haftaki yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacak konu ise kulübün günlük ve kısa vadeli süreçle ilgili işleri ve bunun için alınması gereken kararlar olacak. Toplantıda Yargıtay kararı ve devamındaki süreç ile ilgili bir gündem maddesi olmayacak.
Karar yönetimde
Yıldırım daha önce yönetici arkadaşlarına kendisinden sonra izlenecek yol için tüm kararın yönetim kuruluna ait olduğunu ve bu konuda bir görüş ifade etmeyeceğini belirterek, yönetimini özgür bırakmıştı. Her sabah güne cezaevine girme ihtimali ile uyanan Başkan Aziz Yıldırım bu duruma rağmen her gün kulübe giderek hiçbir şey yokmuş gibi mesaiye devam ediyor. Fenerbahçe'yi tek bir dakika bile ihmal etmeyen Yıldırım'ın cezaevine girmesi halinde sarı-lacivertli camiayı hareketli günler bekleyecek. İlk planda yeni bir başkan belirlenecek ve bu seçim büyük olasılıkla Mali Genel Kurul ile birleştirilerek yapılacak. (Kaynak: haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...