Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taksim'deki patlamayla ilgili flaş gelişme

/ Kaynak: DHA
Taksim'deki patlamayla ilgili flaş gelişme

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İGDAŞ: (Taksim'deki patlama) Patlamanın doğalgazdan kaynaklanmış olabileceğine dair bir belirtiye rastlanmamıştır.

İGDAŞ tarafından Taksim'deki patlamayla yapılan açıklamada "İlk incelemede işyerinde bulunan 12 kg'lık mutfak tüpünde gaz sızıntısı olduğu tespit edilmiş ve mutfak tüpü İtfaiye tarafından olay yerinden uzaklaştırılmıştır"denildi.
İGDAŞ, Taksim Kazancı Yokuşu'ndaki patlamayla ilgili açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, "Dün akşam saatlerinde Taksim Kazancı Yokuşu No:50 adresindeki sanat atölyesinde bir patlama meydana gelmiştir. 187 Doğalgaz Acil Hattı'na 17 Şubat 2014 Pazartesi günü saat 16.23'te gelen ihbar üzerine, olay yerine giden İGDAŞ ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede işyerinde bulunan 12 kg'lık mutfak tüpünde gaz sızıntısı olduğu tespit edilmiş ve mutfak tüpü İtfaiye tarafından olay yerinden uzaklaştırılmıştır. Yapılan ayrıntılı incelemede, patlama sonrasında tavan sıvalarında çok fazla tahribat olmadığı, tahribatın zemin seviyesinde yoğunlaştığı, patlamanın merkezindeki 12 kg'lık mutfak tüpündeki sızıntının olay sonrasında da devam ettiği tespit edilmiştir. Patlamanın doğalgazdan kaynaklanmış olabileceğine dair bir belirtiye rastlanmamıştır. Patlamayla ilgili kesin bilgiler, olayla ilgili yapılan adli incelemeler sonrası netlik kazanacaktır."
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...