Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaşlı yıldız Arda Turan'ın yanına gidiyor!

Beşiktaşlı yıldız Arda Turan'ın yanına gidiyor!

SPOR Haberleri

Sezon sonunda önemli transferler yapmaya hazırlanan Beşiktaş, bir yandan da yıldız futbolcularını elinde tutmaya çalışıyor.

Süper Lig'de çok formda bir dönemden geçen ve gelecek sezon yapacağı transferler için kolları sıvayan Beşiktaş, bir yandan da takımdaki yıldız futbolcularına gelen teklifleri savuşturmaya çalışıyor. Özellikle gelecek sezon başında Vodafone Arena'da taraftarlarının önüne kaliteli bir kadro ile çıkmak isteyen Beşiktaş'ı Portekiz ve İspanya'dan gelen haberler üzebilir.
Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Hugo Almeida'ya gelen teklifler siyah beyazlı yönetimin canını sıkıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan golcü futbolcunun bu sezon gösterdiği performans ve sezon sonunda Dünya Kupası'nda boy gösterecek olması Avrupa kulüplerinin oyuncuya ilgisini arttırdı.
Atletico Madrid menajeriyle görüşüyor
Sezon başında da adı Atletico Madrid ile anılan Almeida için en ciddi teklifi Madrid ekibinin yaptığı belirtliyor. Beşiktaş'ta ki performansını yakından takip eden Atletico Madrid'in, Portekizli yıldızın menajeriyle irtibat halinde olduğu ve transferi konusunda görüşmeler geçekleştirdiği aktarıldı. Almeida'nın Beşiktaş'ta kalmak istemesini deklare etmesine rağmen hem gösterdiği performans hem de sözleşmesinin bitecek olması oyuncuya olan ilgiyi arttırdığı gibi bu durum gelen sözleşme tekliflerinin miktarını da arttırıyor.
Diego Costa'nın alternatifi
Portekiz basınına da yansıyan haberlerde Beşiktaş'tan 2.5 milyon Euro gibi bir rakam kazanan Almeida için Atletico Madirid'in daha iyi bir teklif yapmaya hazırlandığı aktarılıyor. Ayrıca Atletico Madrid'in sezon sonunda takımdan ayrılması muhtemel olan Diego Costa'nın yerine Almeida'yı düşündüğü ve yıldız futbolcunun birinci alternatif olduğu belirtildi (Eurosport)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...