Evde olması gereken çocuk çölde tek başına

Evde olması gereken çocuk çölde tek başına

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ülkesindeki çatışmalardan kaçarken kaybolan 4 yaşındaki Suriyeli çocuk, elindeki bir poşet eşyasıyla çölde yanlız başına yürürken bulundu.

Ülkesindeki çatişmalardan kaçarken kaybolan 4 yaşindaki Suriyeli çocuk, elindeki bir poşet eşyasiyla çölde yanliz başina yürürken bulundu.

Ülkesinde 3 yildir süren iç savaş sebebiyle evini terk etmek mecburiyetinde kalan Marvan isimli 4 yaşindaki Suriyeli çocuk çölü geçerken yanliz başina bulundu. Dünya basinina yansiyan bu kare savaşin etkilerini bir kere daha gösterdi.AİLESİNİ MÜLTECİ KAMPINDA BULDU
Elinde bir poşet dolusu eşyasiyla Lübnan sinirini aşan Marvan, bölgedeki mülteci kamplarindaki Birleşmiş Milletler görevlilerince karşilandi. Marvan'in siniri geçerken ailesini kaybettiği ancak ekiplerin yardimiyla anne ve babasina kavuştuğu açiklandi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...