Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oscarlı HER filmine dava şoku!

Oscarlı HER filmine dava şoku!

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Her yılda olduğu gibi bu yılda 5 dalda Oscar'a aday olan Her adlı filme şoke eden bir dava ile karşı karşıya geldi.

TMZ sitesinin haberine göre, senarist Sachin Gadh ve Jonathan Sender, filmin yıllar önce yazdıkları senaryodan çalındığını öne sürdü. İki senarist 'Belv' adını verdikleri hikayelerinin 'Her'ün konusuyla çok yakın olduğuna dikkat çekti. Gadh ve Sender, senaryolarını yıllar önce filmin yönetmeni Spike Jonze'u da temsil eden ajansa sunduklarını da belirtti.
Spike Jonze iddialara henüz cevap vermedi. 'Her' en iyi film dahil 5 dalda Oscar'a aday gösterilmişti. (NTV)


'HER' FİLMİNİN KONUSU NEDİR?
Sezgisel ve kendi doğruları olan özel bir birlikteliğe söz veren yeni, gelişmiş bir işletim sistemi, uzun bir ilişki sonrası kalbi kırılmış olan Theodore'un ilgisini çeker. Sistemin kurulumunu yaparken anlayışlı, hassas, şaşırtıcı şekilde komik ve şaşaalı bir kadın sesi olan "Samantha" ile tanışmaktan çok memnun olur. Theodore'unkilerle birlikte Samantha'nın ihtiyaçları, istekleri büyüdükçe ve bağlantıları sürdükçe arkadaşlıkları, birbirlerine duydukları aşk olarak derinleşir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...