Erdoğan: Baykal'ın o videosunu da yayınlayın

Erdoğan: Baykal'ın o videosunu da yayınlayın

Politika Haberleri

Partisinin grup topantısında konuşan Başbakan Erdoğan CHP'ye 'Baykal'ın o videosunu da yayınlayın' dedi

Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında 17 Aralık operasyonunun ses kayıtlarını yayınladığını belirterek, "Madem kuralsızlık bu boyutlara ulaştı, bugün de arkanızdaki perdeden CHP eski genel başkanı ile ilgili bizim engellediğimiz o görüntüleri de yayınlayın" dedi.

"Hükümet interneti yasaklıyor" diye yaygara koparanlar olduğunu, ama milletin ne yapıldığını bildiğini ifade ederek, "İnternete sansür gelmiyor, sadece ahlaksızlığa karşı tedbir alınıyor" dedi.

Geniş bant internet aboneliği sayısının 34 milyona ulaştığını anlatan Erdoğan, "Okullara 1 milyon bilgisayar gönderen bir hükümete interneti engelliyor derseniz dünyanın her yerinde size gülerler" diye konuştu.

CHP'YE ÇAĞRI

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında 17 Aralık operasyonunun ses kayıtlarını yayınladığını anlatan Erdoğan, bunun hukuka aykırı olduğunu belirterek, "Madem kuralsızlık bu boyutlara ulaştı, bugün de arkanızdaki perdeden CHP eski genel başkanı ile ilgili bizim engellediğimiz o görüntüleri de yayınlayın.

Aynı şekilde genel başkan yardımcınız ile ilgili görüntüleri de yayınlayın. Madem bu kadar yasaları hiçe saydınız, CHP genel başkan yardımcılarınızın rüşvet iddialarını da yayınlayın. Patronunuzun ananaslı, Ugandalı ses kayıtlarını yayınlayın. Hocanız dua etsin hep birlikte amin deyin" dedi.

Yunus Emre Arvas / TG.COM.TR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...