İşte Aykut Kocaman'ın yeni adresi!

İşte Aykut Kocaman'ın yeni adresi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe eski teknik direktörü Aykut Kocaman'a Katar yolu göründü.

Katar'ın Umm Salal takımını çalıştıran Bülent Uygun'un gösterdiği başarılı performans sonrası körfez ülkesi gözünü Türk teknik adamlarına çevirdi. Özellikle menajerlerin yoğun ilgi gösterdiği Katar ligi takımlarına şimdi de Aykut Kocaman önerildi.


14 takımlı Katar'da futbola ilgi bir hayli büyük.Ancak taraftarları tribüne çekmek bir hayli zorlanan Katar Futbol Federasyonu bu ilgiyi daha da arttırmak için daha yarışmacı bir lig planlıyor. Bu çerçevede en önemli hedef olarak Türk çalıştırıcıları ve oyuncuları Katar'a çekmeyi planlıyor.


2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapma hakkı kazandıktan sonra futbol kültürünü daha da arttırmanın peşinde olan körfez ülkesi başta Al-Gharafa Sports Club olmak üzere 2 takıma daha Aykut Kocaman önerildi.


Teknik direktör tercihinin ülkeye getirilecek kaliteli futbolcuların artması gözüyle bakan Katar Federasyonu takımlarla ortak hareket ederek başta Türk hocalar ve oyuncular olmak üzere dünya çapında oyuncu ve teknik adam arayışını hızlandırdı.


(maraton)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...