Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Derbi öncesi Beşiktaş'ta müjde!

Derbi öncesi Beşiktaş'ta müjde!

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbiye günler kala ilk mücadeleyi Beşiktaş transfer zemininde kazandı.

Sezona bomba gibi başlayan ardından oynadığı Galatasaray derbisiyle bir anda zirveden uzaklaşan Beşiktaş, üstü üste aldığı galibiyetlerle yine ligde iddialı bir noktaya geldi. Sarı kırmızılılarla hafta sonu karşılaşacak olan Beşiktaş, Galatasaray maçı öncesi belki de ilk sezonun galibiyetini aldı. Derbi öncesi ilk zafer transfer piyasasında yaşandı.


Öncelik Beşiktaş'ta nbsp;
Beşiktaş'ın sezon başında kiraladığı ve Rubin Kazan'a 350 bin Euro ödedği Gökhan Töre, siyah beyazlıların en önemli oyuncularından biri oldu. Satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek olan Gökhan Töre için kısa süre önce Galatasaray'ında devreye girdiği belirtilmişti. Sarı kırmızılılar Gökhan Töre ile ilgilendiğini Rubin Kazan'a iletmiş ancak Rus ekibi önceliğin Beşiktaş'ta olduğunu ifade etmişti.


Galatasaray çok ısrarlı nbsp;
7,5 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu belirleyen Beşiktaş ve Rubin Kazan, genç futbolcu için masaya oturuyor. Galatasaray derbisi öncesi görüşmelerin yapılacağı ve prensip anlaşmasına da varılacağı gelen haberler arasında. Rubin Kazan'ın Galatasaray'ı 'Türkiye'den 30 Mayıs 2014'e kadar öncelik Beşiktaş'ın' diyerek reddetmesi üzerine harekete geçen siyah beyazlılar önce oyuncu için istenen bonservis bedelini düşürmeye ardından da imza atmaya çalışacak. Gökhan Töre'nin de siyah beyazlı takımda kalmaktan menun olduğu, imza atmak için gerekli fedakarlıkları da yapmaya hazır olduğu kaydedildi.


Bonservisi düşürülecek nbsp;
Eğer Beşiktaş transferi 30 Mayıs 2014'e kadar bitiremezse ve bonservis sorununu aşamazsa Galatasaray Rubin Kazan ile masaya oturacak. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş, Gökhan için 4-5 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdı. Siyah beyazlılar bu bedelin taksitlere bölünmesi halinde transferi 1-2 hafta içinde gerçekleştirecek ve basına açıklayacak. Galatasaray ile oynanacak olan derbi öncesi saha dışında ilk galibiyetini alan siyah beyazlılar, derbiye de bu moralle girmek istiyor. Gökhan Töre'nin de bu gelişmelerden oldukça memnun olduğu, futbol hayatına Beşiktaş'ta devam etmek istediğini söylediği belirtildi. Chelsea rezerv takımında tanınan ardından Hamburg'a transfer olan Gökhan Töre, sürpriz bir şekilde Rubin Kazan'ın yolunu tutmuştu olmuştu. Kadroda kendine yer bulamayan Gökhan Töre, sezon başında Beşiktaş'a kiralanmıştı. Beşiktaş'ın futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'la da bir görüşme yaptığı, oyuncunun bonservis pazarlıklarında da gerekli görülürse destek alabilecekleri ifade edildi. Sezon başında 7,5 milyon Euro olan bonservis bedeli Transfermarkt değerlerine göre şu an 5 milyon Euro'ya kadar geriledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...