Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den güzel haber!

Fenerbahçe'den güzel haber!

SPOR Haberleri

Son haftalarda sakatlık problemi ile uğraşan Fenerbahçe'de, sakat oyuncuların sayısı yavaş yavaş azalıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynadığı Kasımpaşaspor maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncular ile başı belada olan Fenerbahçe'de, şampiyonluk yarışında alınan önemli 3 puanın ardından eksik oyunculardan da iyi haberler geliyor.
Kasımpaşa maçı öncesinde kadrosunda tam 7 sakat oyuncusu bulunan sarı-lacivertli ekipte bu sayı giderek azalıyor. Gökhan Gönül, Emmanuel Emenike ve Cristian Baroni sakatlıktan büyük ölçüde kurtulup, Kasımpaşa mücadelesinde kadroya dahil olması sarı lacivertli camiada sevinçle karşılandı. Öte yandan; sakatlıkları devam eden Pierre Webo, Egemen Korkmaz, Raul Meireles ve Moussa Sow takımdan ayrı program dahilinde çalışmaya devam ediyorlar. Webo ve Sow'un durumu belirsizliğini korurken, baldırında sertleşme olan Raul Meireles'in Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Elazığspor ile oynanacak mücadeleye yetişmesi bekleniyor. Ayrıca sakatlığı devam Senagalli golcü Moussa Sow ve Kasımpaşa mücadelesinde yedek soyunan Emmanuel Emenike, izinli oldukları gerekçesiyle Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmaya hazırlık kapsamında düzenlenen ilk idmanda yer almadılar.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...