Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba'nın yerine kim geliyor?

Drogba'nın yerine kim geliyor?

SPOR Haberleri

Didier Drogba ile yollarının ayrılması beklenen Galatasaray'da, deneyimli golcünün yerine Pablo Osvaldo'nun transfer edileceği iddia edildi.

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Didier Drogba'nın yerine sarı kırmızılı ekibin forvet hattına yapılacak takviyeler için çalışmalara başlandı. İtalya basınında yer alan haberlerde, Premier League temsilcisi Southampton'tan Serie A ekibi Juventus'a gelen ve burada kiralık olarak forma giyen Arjantin asıllı İtalyan forvet oyuncusu Pablo Osvaldo'nun, Roberto Mancini'nin listesinde olduğuna yer verildi.
JUVENTUS'UN SATIN ALMA HAKKI VAR AMA..
Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Pablo Osvaldo'nun sözleşmesine göre nbsp;İtalyan ekibi, 20 milyon euro karşılığında oyuncuyu öncelikli olarak satın almak hakkına sahip. Ancak aynı haberde yer alan bilgilere göre Juventus, performansından memnun olmadığı Osvaldo üzerinde bu hakkını kullanma taraftarı değil. Ayrıca aynı haberde Galatasaray'ın, sezon sonunda Juventus'un Osvaldo'dan vazgeçmesi durumunda golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için hamle yapmaya hazır olduğu belirtildi. Juventus forması ile yalnızca iki maçta forma giyen Osvaldo, yalnızca 46 dakika sahada kaldı ve takıma skor-asist katkısı sağlayamadı.


Drogba'nın yerine kim geliyor?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...