Galatasaray'a 22 yıllık transfer itirafı!

Galatasaray'a 22 yıllık transfer itirafı!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Chelsea ile yapacağı mücadele öncesinde İngiliz efsane Pat Nevin, 1992 yılında G.Saray'a gelmekten son anda vazgeçtiğini söyledi.

Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Chelsea'de Galatasray mücadelesi öncesinde ortam ısınıyor. Londra ekibinin resmi internet sitesinde yorumlarda bulunan efsanelerden Pat Nevin, sarı-kırmızılılarla yapacakları mücadele öncesinde yazdığı yazısında ilginç bir ayrıntıyı paylaştı. nbsp;1983-88 yılları arasında Chelsea'de, 1988-92 arasında da Everton'da oynayan Nevin, 1992'de Galatasaray'ın kapısından döndüğünü söylerken, 1992'de Galatasaray'a imza atan efsane Hakan Şükür ile oynama ihtimalinin olduğunu şu sözlerle anlattı: "Didier'in Galatasarayı'nın ziyareti yaklaşıyor. Bu arada şöyle bir şey paylaşmak istiyorum. Galatasaray benim eski kulüplerimden biri olabilirdi. Everton'dan ayrılırken, İstanbul'dan 3 yıllık bir teklif almıştım. Şehri sevdim, taraftarların tutkusuna hayran kaldım, ancak çocuklarım küçük olduğundan dolayı İstanbul'a gitmekten vazgeçtim. Böyle bir düşüncem olunca aslında Galatasaray bir çözüm bile buldu. Londra'da yaşayacaktım ve uçakla gidip gelerek, millerimi biriktirecektim. Onlar büyük ihtimalle beni Hakan Şükür'ün gelişimi için kullanmak istedi ve onun yeteneklerini düşündüğümde, doğru kararı verdiğimden hiçbir zaman emin olamadım". nbsp;


GALATASARAY SONRASINDA DERBİLER VAR!
Chelsea'nin Galatasaray sonrasında zorlu bir fikstüre gireceğini de vurgulayan efsane oyuncu, "Neyse, asıl konudan çıktım. Chelsea, Mart ayında Galatasaray maçı sonrasında Fulham, Tottenham, Arsenal ve Palace ile Londra'da karşılaşacak. Derbi sayılarının fazla olması, başkent kulüplerinin şampiyonluk yolundaki engellerden biri. Derbiler farklıdır, kazanması daha zordur. West Ham şimdiden, Chelsea'ye karşı gösterdiği performansla bunu kanıtladı. Derbiler kolay olmaz." diye konuştu. Pat Nevin, eşleşme sonrasında yaptığı açıklamalarda da, "Buradaki problem, o gerçekten Chelsea'ye karşı gol atmak isteyecek mi? Şu anda öyle gözüküyor, fakat eğer özel bir ilişkin varsa, Chelsea ağlarını sarsmak gerçekten acı verici olacaktır" şeklinde sözleri ile Drogba'nın Stamford Bridge'e dönmesinin heyecan verici olacağını belirtmişti.


Galatasaray'a 22 yıllık transfer itirafı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...