Aziz Yıldırım, Nejat İşler'i ziyaret etti

Aziz Yıldırım, Nejat İşler'i ziyaret etti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören oyuncu Nejat İşler'i ziyaret etti.

Nejat İşler'in tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'ne Gaziantepspor Kulübü'nün eski başkanı Celal Doğan ile birlikte gelen Aziz Yıldırım, ünlü oyuncuya "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. Yıldırım ve Doğan daha sonra aynı hastanede tedavi gören Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı da ziyaret etti. Aziz Yıldırım'ın, ziyaretin ardından Beşiktaş'ın eski teknik direktörü ve Seba'nın yeğeni Tayfur Havutçu'ya, "Dayını çok iyi gördüm. Uyuyordu, biz gelince uyandı. Kendisine, daha onunla yapacak çok şeyimiz olduğunu söyledim" dediği öğrenildi.

Nejat İşler, Aziz Yıldırım'a mektup yollamıştı
Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altında tutuluan nbsp;Fenerbahçeli nbsp;sanatçı nbsp;Nejat İşler, nbsp;kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a mektup yolladı.Fenerbahçe resmi sitesinden yayınlanan o mektup; "Başkanımız nbsp;Aziz Yıldırım nbsp;geçtiğimiz günlerde, ünlü oyuncu ve Fenerbahçe'ye gönül vermiş isimlerden Nejat İşler'e geçmiş olsun dileklerini ileten bir mektup yazdı. Nejat İşler, bu mektuba bir teşekkür yanıtı verdi.Nejat İşler'den Başkanımıza gönderiler mektup aşağıdaki gibidir: Sevgili Başkanım,
İçinde bulunduğunuz şu durumda dahi,benim gibi bir "çubuklu"sevdalısıyla ilgilenmeniz beni çok mutlu etti.
Merak buyurmayın,durumum hızla iyiye gidiyor ..Daha kazanacağımız ve yaşayacaklarımızı küçüklerime anlatacak kadar hayatta kalacağım..
Fazla zamanınızı almadan, size sonsuz destek olduğumu ve çok sevdiğimi belirtmek isterim.
"Çünkü Fenerbahçeliyiz"...
Sevgilerimle
Nejat İşler."
(Ajanslar)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...