Ahu Yağtu, Cem Yılmaz'dan aldığı para ile ne yapacak?

Ahu Yağtu, Cem Yılmaz'dan aldığı para ile ne yapacak?

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz yıl Cem Yılmaz ile boşanma kararı alan Ahu Yağtu, Cem Yılmaz'dan aldığı yüklü miktardaki nafaka ile ne yapacak?

Geçtiğimiz yıl Cem Yılmaz ile boşanma kararı alan Ahu Yağtu, Cem Yılmaz'dan yüklü miktarda nafaka aldığı belirtildi. Ahu Yağtu aldığı nafaka parasıyla Pera Defilesi'ni gerçekleştirecek. Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz geçtiğimiz yıl boşanma kararı almıştı. Cem Yılmaz'dan yüklü miktarda nafaka alan Ahu Yağtu bu parayla Pera Defilesi'ni gerçekleştirecek. CMYLMZ'dan aldığı tonla parayla hayalini gerçekleştirecek! Ahu Yağtu'nun paraya ihtiyacı var! Cem Yılmaz'dan boşanan Ahu Yağtu ikinci dükkanını açabilmek ve sponsor bulabilmek için acil paraya ihtiyaç olduğu öğrenildi. 'AU Vintage' adlı giyim mağazası bulunan Yağtu, Cem Yılmaz'la ayrılığı sonrası aldığı tazminat ve nafakayla markasının tanıtımına hatırı sayılır bir bütçe ayırdı. nbsp;Eski modelin en büyük hedefi ise 'Pera defilesi'ni hayata geçirebilmek. Ağırlıklı olarak kendi tasarımlarına yer verecek Yağtu proje için sponsor arıyor. Modacının, dostlarına 'ciddi sponsorla etkinliği uluslararası vintage festivaline dönüştürebileceğini' söylediği konuşuluyor.


Cem Yılmaz ile ayrılık kararı alan Ahu Yağtu, Cem Yılmaz'dan aldığı nafaka ile Pera Defilesi'ni gerçekleştirecek. Ahu Yağtu adeta Cem Yılmaz'ı kendine sponsor yaptı. Cem Yılmaz ile geçen yılbaşı günü boşanan Ahu Yağtu, aldığı nafakayla hayallerini gerçekleştirecek. Ahu Yağtu, Pera Defilesi'ni yapmak için Cem Yılmaz'dan aldığı paraları kullanacak. Ahu Yağtu Cem YLMZ'dan aldığı paralarla gününü gün ediyor!


Cem Yılmaz ile boşandıktan sonra kendini işine veren Ahu Yağtu tek hayali olan Pera defilesi'ni gerçekleştirebilmek için paraya ihtiyacı var. AU Vintage adlı giyim mağazası bulunan Ahu Yağtu boşandıktan sonra aldığı tazminat ve nafakayla markası için daha çok bütçe ayırmaya başladı. Pera Defilesi'ni gerçekleştirmek isteyen Ahu Yağtu kendi tasarımlarına yer verecek. nbsp;Ünlü model proje için sponsor arıyor. Modacının, dostlarına 'ciddi sponsorla etkinliği uluslararası vintage festivaline dönüştürebileceğini' söylediği konuşuluyor.
(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...