- Suçlular 'Çember'de: 2 bin 840 firari yakalandı
37 dakika önce

Suçlular 'Çember'de: 2 bin 840 firari yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya yurt genelinde düzenlenen Çember-15 operasyonlarında 2 bin 840 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. 
 - Karabük Üniversitesi'ndeki iddialara 8 gözaltı
42 dakika önce

Karabük Üniversitesi'ndeki iddialar... 8 kişi gözaltına alındı

 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i yakalandı.
Gündem - Gündem
55 dakika önce

Emine Erdoğan'dan 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız." ifadelerini kullandı.
 - Piyasadaki oyuncak için toplatma kararı
1 saat 8 dakika önce

Anne babalar dikkat! Bakanlık harekete geçti: ‘Jasmine bebek’ için toplatma kararı

Ticaret Bakanlığı güvensiz olduğu tespit edilen ‘Jasmine’ isimli oyuncak bebekle ilgili toplatma kararı aldı. Bakanlık, akabinde satın alınan ürünlerin de firmanın iletişim bilgileri vasıtasıyla geri getirilmesini istedi.
 - 1 Nisan'da okullar tatil edildi!
1 saat 35 dakika önce

1 Nisan'da okullar tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle 1 Nisan'da okulların tatil edildiğini duyurdu.
Gündem - Gündem
1 saat 51 dakika önce

AFAD duyurdu! Muğla'da deprem: İşte ilk veriler...

Muğla'nın Datça ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.4 olarak açıkladı.
 - "Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız"
2 saat 37 dakika önce

Emekli maaşlarına düzenleme yolda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa mitinginde konuştu. "Yaşadığı sıkıntılardan dolayı sitemini dile getiren vatandaşlarımız haklıdır" diyen Erdoğan, "Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız." diye konuştu. Konuşmasında muhalefeti de eleştiren Erdoğan, "CHP'nin ihtirasları DEM'i de için hallaç pamuğuna çevirdi. Kimi 'kendimize oy verelim', kimi 'CHP'nin kuyruğuna takılalım' diyor. Yani her kafadan bir ses çıkıyor" ifadelerini kullandı.
 - Parametreler lehimize! İlk kez İspanya'nın önüne geçtik
2 saat 52 dakika önce

Türkiye turizmde 2024'e damga vuracak... Parametreler lehimize! İlk kez İspanya'nın önüne geçtik

Turizmde 2024 yılı beklentileri açıklandı. Sonuçlarda dikkat çeken veriler yer aldı. Buna göre Türkiye tarihinde ilk defa erken rezervasyonda İspanya'nın önüne geçti. Uzmanlar, Türkiye'nin 2024'te turizm sektörüne damga vuracağı görüşünde.
 - 12 yaşındaki çocuğu taciz eden şahsı komalık ettiler!
3 saat 2 dakika önce

12 yaşındaki çocuğu taciz eden şahsı komalık ettiler!

Aydın'da 12 yaşındaki çocuğu taciz eden şahsı mahalleli darp etti. Balkona çıkan vatandaşlar şahsı darp edenleri alkışlarken mahalle sakinleri komalık ettiği kişiyi sonrasında ekiplere teslim etti. 
 - "İstanbul yeni dönem için gün sayıyor"
3 saat 8 dakika önce

İBB adayı Murat Kurum, 6 aylık ve 1 yıllık eylem planını açıkladı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, "İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Lansmanı"nda konuştu. "İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik" diyen Kurum, trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirtti.
 - Irak uyruklu DEAŞ üyelerine BOZDOĞAN operasyonu
3 saat 26 dakika önce

Irak uyruklu DEAŞ üyelerine BOZDOĞAN operasyonu: 15 kişi yakayı ele verdi

Bolu merkezli DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'BOZDOĞAN-17' operasyonunda Irak uyruklu 15 terörist yakalandı. Operasyon örgütün eylem ve deşifresine yönelik yapılırken şüpheliler suç unsurları ile yakalandı. 
 - Cumhurbaşkanlığı'ndan net açıklama geldi!
3 saat 27 dakika önce

'Hükümet IMF ile görüştü, seçimden sonra ortaya çıkacak' iddiası... Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

İletişim Başkanlığı, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun "Hükümet IMF ile görüştü, seçimden sonra ortaya çıkacak" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada iddialar yalanlanırken, "Türkiye’nin Uluslararası Para Fonu (IMF) ile herhangi bir kredi anlaşması yapması söz konusu değildir. " denildi.
 - İlk kez bu kadar net görüntülendi!
4 saat 20 dakika önce

Samanyolu'nun merkezinde! Kara delik ilk kez bu kadar net

Samanyolu Galaksisi'ndeki süper kütleli kara deliğin net fotoğrafları yayınlandı. Görsel sayesinde kara deliğin etrafındaki manyetik alanlar da gözlemlenebiliyor. Güneş'ten 6,5 milyar kat daha ağır olan kara delik, Samanyolu Galaksisi'ne 54,8 milyon ışık yılı uzaktaki M87 Galaksisi'nde bulunuyor.
 - İBB'ye sert sözler: 5 yılda 1 bina dönüştürüldü
4 saat 58 dakika önce

AK Partili Hakan Bahadır'dan İBB'ye sert sözler: 5 yılda sadece 1 bina dönüştürdü

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, İstanbul'da 100 dönüşüm sözü verip yapmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ilçelerinde sadece bir binayı dönüştürdüğünü belirterek "Onu da reklam için E-5 kenarında yaptı" dedi.
 - Elektrik direği köylüye dert oldu
4 saat 59 dakika önce

Elektrik direği köylüye dert oldu: Başında nöbet tutuyorlar

Rize'nin Gürgen köyünde, elektrik direği yıkılınca hatlar ağaca bağlandı. Tellerin bir çocuğun erişebildiği noktaya koyulması üzerine isyan eden köy sakinleri defalarca kez şikayet ettiklerini söyleyip "Bize elektrik direğinin başında nöbet tutturuyorlar" dedi. 
Gündem - Gündem
5 saat 1 dakika önce

İHA'nın eski Artvin muhabiri trafik kazasında hayatını kaybetti

Artvin’de gazetecileri taşıyan otomobilin kontrolden çıkarak kayalara çarpması sonucu meydana gelen kazada eski İHA Artvin muhabiri Tolga Gül hayatını kaybetti, 1 gazeteci de yaralandı.
 - Yargıtay Başkanlığı seçiminde 10. turda da sonuç çıkmadı
5 saat 23 dakika önce

10. seçimde de sonuç yok! Yargıtay Başkanlığı seçiminde son durum

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 10. turunda da iki aday salt çoğunluğu sağlayamadı.
 - Esenyurt'ta korkutan yangın!
5 saat 42 dakika önce

Esenyurt'ta korkutan yangın! Çatı kenarında bekleyerek kurtuldu

Esenyurt'ta, engelli bir çocuğun çakmakla oynaması sonrası 5 katlı bir apartmanın bodrum katında yangın çıktı. Binada 4 kişi mahsur kaldı. Apartmanın en üst katında oturan bir vatandaş çatı kenarında saatlerce kurtarılmayı bekledi. Yangın söndürülürken olayla ilgili komşular 3 ay öncede benzer bir yangının çıktığını söyledi.
 - CHP'de para sayma krizinde Muammer Keskin ifade verdi
6 saat 31 dakika önce

CHP'de para sayma skandalında Şişli Belediye Başkanı ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli sıfatıyla savcılığa ifade vermeye gitti. Keskin'in ardından CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan da ‘şüpheli’ sıfatıyla savcılığa ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
 - Gazze'den kahreden görüntü!
6 saat 35 dakika önce

Gazze'de son durum... İsrail vahşeti! Gıda krizinin en net karesi

İsrail ordusunun, halkı aç ve susuz bırakıp yardımların ulaşmasını engelleyerek insani felakete yol açtığı Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 32 bin 552’ye yükseldi. Gazze'den son gelen bir video ise yürekleri burktu. 6 yaşındaki Muhammed Naeem Al-Najjar adlı çocuk yetersiz beslenme ve sağlık hizmetinden yoksun bırakılma nedeniyle hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
6 saat 52 dakika önce

Yazışmalarıyla gündem olmuştu... Seçil Erzan için BDDK devreye girdi

Kamuoyunda 'Fatih Terim Fonu' adıyla bilinen yüksek kar vaadiyle aralarında Arda Turan, Muslera gibi tanınmış isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davasında BDDK, Erzan'ın suç tarihinde çalıştığı bankanın görevlileriyle iletişimine dair tüm dökümleri istedi. 
Sona Git