İstanbul'da yoğun sis seferleri tekrar iptal etti!

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da yoğun sis seferleri tekrar iptal etti!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul'da yoğun sis nedeni ile açılan seferler tekrar iptal edildi.

Şehir hatları işletmesi, yoğun sis nedeni ile tüm seferler tekrar iptal edilmiştir. nbsp;Gece görülmeye başlayan sis etkisini sürdürüyor. İstanbul'u gece saatlerinden itibaren kaplayan yoğun sis etkisini sürdürüyor. Sis sebebiyle deniz ulaşımında da aksamalar meydana geldi. Şehir Hatları iskelelerine gelen vatandaşlar seferlerin iptal olduğunu gördü. Şehir Hatları tarafından yapılan yazılı açıklamada da 'Yoğun sis nedeni ile tüm seferlerimiz ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir' denildi. İDO ise saat 07.30 itibariyle iptal duyurusu yapmadı. nbsp;

Hava ulaşımına sis engeli
İstanbul'da etkili olan sis, hava ulaşımını da olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havaalanı'nda görüş mesafesinin 100 metrenin altına düşmesi nedeniyle, buraya inişi yapması gereken 14 uçak İstanbul Atatürk, Bursa Yenişehir, İzmir Adnan Menderes ve Ankara Esenboğa Havalimanları'na yönlendirildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...