Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Candy Crush nasıl bitiyor? İşte büyük hayal kırıklığı

Candy Crush nasıl bitiyor? İşte büyük hayal kırıklığı

YAŞAM Haberleri

Candy Crush oyunu nasıl bitiyor? Candy Crush bitince ne oluyor? Candy Crush'ta yaklaşık 500 seviye bulunuyor.Peki oyunun sonunda kullanıcıları ne bekliyor?

Bu kadar uzun uğraşılar sonunda oyunu bitirenler haklı olarak farklı bir son hayal ediyor. Oyunun neresinde olduğunuzu bilemiyoruz elbette; ama kötü haberi verelim. Hiçbir şey olmuyor. Oyunu bitirdiğinizde sadece tebrik mesajı alıyorsunuz ve yeni güncelleştirme gelene kadar oyundan elinizi eteğinizi çekmek durumunda kalıyorsunuz. Hepsi bu…

Eğer siz de oyunu bitirdiyseniz ve yeni bir oyun arayışındaysanız üretici King'in Candy Crush için geliştirdiği kapsamlı eklenti paketi Dreamworld'ü deneyebilirsiniz. Üstelik 50 seviyeden oluşan bu eklentiyi bitirdiğinizde yeni yerler de kullanıcılara sunuluyor.

Günlük yaklaşık 93 milyon kullanıcıya sahip olan Candy Crush, üretici King'in gelirlerinin de yüzde 78'ini meydana getiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...