Aziz Yıldırım milletvekili seçimlerinde aday olacak mı?

Aziz Yıldırım milletvekili seçimlerinde aday olacak mı?

SPOR Haberleri

Usta yorumcu Şansal Büyüka'dan çarpıcı açıklamalar: "Aziz Yıldırım siyasal bir simgeye doğru ilerliyor. 2015 seçimlerinde..."

Lig TV Genel Müdürü nbsp; ve yorumcu Şansal Büyüka, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın politik bir simge olma yolunda ilerlediğini ifade etti.

İşte Şansal Büyüka söyleşisinden ilgili kısım;

Ağabey, Başkan Aziz Yıldırım'ın siyasal bir simgeye doğru adım adım gittiğini söyledi:

* "Ben şunu hissetmeye başladım. Aziz Yıldırım bir futbol, spor kulübü başkanlığında bir siyasal bir simgeye doğru ilerliyor. Bu kendi niyeti ya da isteği olmayabilir. Ama kendi camiası Yıldırım'ı belki de 3 Temmuz sürecinin devamında böyle bir misyon yüklüyor gibi gözüküyor."

Ağabey, biraz açar mısın? Ne demek istiyorsun? Yani milletvekilliği mi?

* "Milletvekilliğine gider anlamında söylemiyorum ama toplum liderliğine dönüşürse sanki bir politik simge noktasına geliyor gibi. Kendi iradesi olmasa bile... Belki kendi de istiyor olabilir. O yönde bir ilerleme var ki siyasi yazarlardan da okuyoruz. Bilal nereye varmak istediğini biliyorum. Aziz Yıldırım gelecekte 2015 seçimlerinde Kadıköy'den bağımsız ya da herhangi bir partiden aday olsa açık ara kazanır. Bir dava uğruna 300-400 bin kişi toplanıyorsa öyle bir insanın aday olduğunda milletvekili seçilememesi mümkün değil"

Peki, ağabey, Yıldırım'ın bu anlamda bir gizli bir ajandası olabilir mi?

* "Bunları konuşmak için çok erken. Aziz Yıldırım'ın ne olacağı belli değil. Belki hükmün infazı istenecek, kendisi tekrar cezaevine girecek. Anayasa Mahkemesi'ne başvurdular. Belki oradan bir karar çıkacak. Bu konuştuklarımız varsayımlar üzerine... Bana göre B planı da vardır, C planı da vardır. Yakından tanırım kendisini ama bu süreçte ne yaptığını bilmiyorum."

Küs müsünüz ağabey?

* "Küs değiliz tabii ki... Ben hayatta kimseyle küsmem. Kavga ederim, tartışırım ama küs kalmam. Artık kavga da etmem. Gençliğimizde çok kavga ettik, ama her şeyden bir ders çıkarmışımdır." (Kaynak: Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...