Bir şeyin yok dediler, öldü

Bir şeyin yok dediler, öldü

GÜNDEM Haberleri

İlk gittiği hastaneden teşhis konulmadan gönderilen Burcu Gökalp ertesi gün komaya girdi, 12 gün sonra hayatını kaybetti

İzmir'de üniversite mezunu 28 yaşındaki Burcu Gökalp, geçen yıl, havuzda yüzerken fenalaştı, götürüldüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'nde, iddialara göre, 'Bir şeyin yok' denilerek eve gönderildi. Genç kız, ikinci defa getirildiği hastanede komaya girip, 12 gün sonra öldü. Bu olay üzerine anne Leyal Safinaz Gökalp, kızının ölümüne sebep oldukları iddiasıyla hastane ve sorumlular hakkında, İdare Mahkemesi'nde, maddi ve manevi toplam 202 bin liralık tazminat talebiyle dava açtı. Acılı anne, "Kızımın tedavisini gerektiği gibi yapmadılar. Başlarından savıp eve gönderdiler" diyerek, avukatı Hatice Pınar ile birlikte İdare Mahkemesi'ne başvurdu. Görevli doktorların acil servis, beyin cerrahi ve nöroloji ana bilim dalında öğretim üyesi olarak görev yaptıkları belirlendi.

ACILI ANNENİN HUKUK SAVAŞI
Kızı Burcu'yu kaybeden anne Leyal Safinaz Gökalp, "Kızımın tedavisini gerektiği gibi yapmadılar. Başlarından savıp eve gönderdiler Bu nasıl bir görev anlayışı" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...