Drogba bavulunu topladı gidiyor...

Drogba bavulunu topladı gidiyor...

SPOR Haberleri

Cimbom'un sözleşme yenilemeye yanaşmamasıyla moral bozukluğu yaşayan Drogba, İstanbul'daki iki evinden birini boşaltıp eşyaları gemiyle ülkesine gönderdi.

Antalya deplasmanında kaybettiği 2 puanla şampiyonluk yarışında büyük yara alan Galatasaray'da puan kaybından çok Drogba'nın tavırları konuşuluyor. Karşılaşmanın 67. dakikasında kötü performansı nedeniyle Teknik Direktör Roberto Mancini tarafından oyundan alınan tecrübeli oyuncu, İtalyan çalıştırıcının elini zoraki sıkmış, yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nun ise yüzüne bile bakmamıştı. Eli havada kalan Tugay Hoca'nın ise morali bozulmuştu. Sarı-kırmızılılarda yaşanan Drogba depreminin arkasında Fildişili oyuncuyla sözleşme imzalanmaması olduğu iddia edildi. Son dönemlerde yıldız oyuncunun moralinin bozuk olduğu ve İstanbul'da bulunan 2 evinden birini boşaltıp, eşyalarını da Fildişi ve Fransa'daki evlerine gönderdiği öğrenildi. Göktürk ve Florya'da 2 evi birden olan Drogba'nın Galatasaray'ın Afrika temsilcisi Mark Guy aracılığıyla işlemlerini başlattığı ve gemiyle naklin sağlandığı bildirildi. nbsp;
YENİ ROTASI ABD Mİ?
ABD takımlarından, Seattle Sounders ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilen Didier Drogba'nın son haftalardaki futbolu da hayli eleştirilmişti. Amerika Major Lig'de yeni sezonun mart ayında başlayacak olması kafalarda soru işareti bırakırken Drogba'nın önümüzdeki ay takımdan kopacağı dedikoduları da hızla yayılıyor. Geçtiğimiz sezon 9 milyon dolar ödeyerek Tottenham'dan Clint Dempsey'yi transfer eden Seattle, sezonu konferans yarı finalinde elenerek noktalamıştı. 35 yaşına gelen Drogba'nın Amerika hayali olduğu ve ayrılmak istediğini de takım arkadaşlarına söylediği gelen haberler arasında… Futbolunun son dönemini yaşayan Fildişili oyuncunun iyi para alıp futbolu noktalamak istediği öğrenildi.
Bahadır ÇOKİŞLER

EMANUEL EBOUE DE GİDİYOR nbsp;
Drogba'nın Fildişi ve Fransa'ya gönderdiği eşyalar içinde Türk işi mobilyalar, gıda malzemeleri ve Türkiye'yi anlatan kültürel eşyalar bulunurken bir bomba da Eboue'den geldi. 2015 Mayıs'a kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Fildişili oyuncunun da oynatılmadığı için tıpkı Drogba gibi Amerika'ya gitmek istediği öğrenildi. Hatta oturma izni ağustos ayında bitecek olmasına rağmen uzatma için başvuru yapmadı, arabasının dolaşımını da sadece 1 yıllık yaptı.



Pablo Osvaldo Cimbom'un radarında
Ara transferde tam 9 oyuncu alan Galatasaray, yeni sezon için de transfer çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Mancini, Juventus'lu forvet oyuncusu Pablo Osvaldo'nun da ismini yönetime bildirdi. Arjantin asıllı İtalyan oyuncuyu beğendiğini yönetime anlatan Mancini mümkünse yaz aylarında transferin gerçekleşmesini istiyor.



Bülent Tulun sessizliği dikkat çekiyor
Bülent Tulun'un, Antalya maçı sonrası havalimanında taraftarla yaşadığı gerilim konusunda sessizlik var. Kulüp sitesinden bir kınama bile yapılmaması spor kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı. Bu arada Faruk Işık G.Saray'da Mali, Ticari, Hukuki ve İdari Konulardan Sorumlu Genel Koordinatör görevine atandı. Öte yandan yönetim sermaye artış işlemlerine devam etme kararı aldı. nbsp;

MANCİNİ: ŞAMPİYONLUK İSTİYORSANIZ HER RAKİBİ CİDDİYE ALIN
G.Saray, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde Florya'da gerçekleştirilen antrenmanda, aslar yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular A2 takımından genç isimlerin de katılımıyla çift kale maç oynadı. Oyuncularıyla bir toplantı yapan Mancini, Antalya maçındaki kötü futboldan dolayı sitem ederken, "Rakibi ciddiye almıyorsunuz. Herkes kendine gelsin. Şampiyonluğu istiyorsanız her maçı yüksek konsantrasyonla oynamalısınız" diye uyardı.

DİDİER DROGBA
TIME DERGİSİNİN '2014 YILININ ADAMI' ÖDÜLÜNE ADAY nbsp;
Galatasaray'la bağlarını koparmaya hazırlanan Didier Drogba'nın, Time Dergisi'nin yılın adamı listesindeki adaylar arasında bulunduğu öğrenildi. Derginin adaylarını seçecek jüri üyelerinden birinin '2014 Yılının Adamı" adaylarının içinde Drogba'nın da olduğunu söylediği iddia edildi. Bir twitter mesajında, "İyi seçim, meziyetlerinin gecikmiş tanınması" yorumu yapılırken, bir başka twitter mesajında, "Geçmişte Joseph Stalin ve Adolf Hitler seçildi. Neden Didier Drogba olmasın" yorumu yapıldı.


BURAK'IN DİRSEĞİ VE PENALTI ES GEÇİLDİ
Galatasaray'la 2-2 berabere kalan Antalyaspor kaçan galibiyete yanıyor. Antalyaspor Başkanı Hasan Gencer, 90 dakika boyunca üstün oynadıkları karşılaşmayı bilindik hakem hatalarıyla kaybettiklerini belirterek, "Bütün kanallarda defalarca gösterilen Burak Yılmaz'ın dirseğine verilmeyen bir kırmızı kart var. Ayrıca ilk yarıda es geçilen bir de penaltı söz konusu. Bu hatalar olmasaydı Galatasaray karşısında galip gelirdik" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...