Hami Mandıralı: 'İtalya'ya teslim olmaya gitmiyoruz'

Hami Mandıralı: 'İtalya'ya teslim olmaya gitmiyoruz'

SPOR Haberleri

'Avrupa Ligi'ndeki çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Zaferlerimize bir yenisini daha ekleyebiliriz. İtalya'ya teslim olmaya gitmiyoruz'

Trabzonspor'da Mustafa Akçay'ın istifasının ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı, Juventus maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Mandıralı, "Zaferlerimize bir yenisini daha ekleyebiliriz. İtalya'ya teslim olmaya gitmiyoruz. Neden galibiyet olmasın. Daha önce futbolcu olarak bu tip zor maçlar oynadık. Şimdi işin bu tarafındayız. Burası daha zor ancak keyifli. Güzel bir skor ve sonuç her şeyden önemli" dedi. Başkan Hacıosmanoğlu'nun teknik direktörlük konusunda kendisine şans tanıyabileceklerini söylediğinin hatırlatılması üzerine Hami Mandıralı, "Bununla ilgili bazı şeyler söyleniyor. Şu anda görevimin başındayım. Onun dışında başka bir şey düşünmedik. Biz işimize bakıyoruz. Göreve layık olmaya çalışacağım. Bu konuda söylenebilecek başka bir şey yok" diye konuştu. Hacıosmanoğlu'nun Hami Mandıralı tercihine yöneticiler ve futbolculardan da destek geldi. Hami'ye güvendiklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Herkes teknik direktör olarak doğmuyor. Arzumuz takımın başında kalması yönünde. Yabancı oyuncularımız konusunda oldukça uyumlu. Hami hocanın geçmişte yaptıklarına yabancı futbolcular saygı duyuyor. Ancak Süper Lig için yeterli diploması yok. Bunun için yanına bir yardımcı vereceğiz. Devam etmemesi için bir sebep yok" dedi. Bu arada Hami Mandıralı'nın göreve devam etmesine sevinen bordo-mavili futbolcular, kaptan Onur vasıtasıyla yeni hocalarını tebrik etti. Öte yandan Trabzonspor yönetiminin, Juventus maçından puan ya da puanlar alınması durumunda futbolculara prim vermeyi düşündüğü öğrenildi.


HAKEM BELARUSLU
Trabzonspor'un Juventus ile deplasmanda oynayacağı ilk maçı, Belarus Futbol Federasyonu'ndan Alexey Kulbakov yönetecek. Yarın TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada Kulbakov'un yardımcılıklarını Dzmitry Zhuk ve Andrei Hetsikau yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Aleh Maslianka olacak.



EMRE GÜRAL: BEN HAZIRIM
Trabzonspor'da son haftaların golcü ismi Emre Güral, Juventus'a bileniyor. Kendisini her zaman hazır tuttuğunu belirten genç oyuncu, her şeyi başarabilecek güçte olduklarını söyledi. Avrupa'da daha iyi performans sergilediklerini anlatan Emre, "Kurada Juventus çıkınca herkes zor olarak baktı ama ben böyle düşünmüyorum. İlk maçtan avantajlı bir skorla dönersek, Trabzon'da taraftarımızın desteğiyle turu geçebiliriz. Hocamız bana şans verirse en iyi şekilde mücadele ederek takıma katkı sağlamak istiyorum. Ben hazırım" ifadesini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...