Apple'dan yeni konsept iCar

Apple'dan yeni konsept iCar

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji dünyası Apple'ın yakın zamanda otomobiller için iCar konseptini üretebileceğini konuşuyor.

Apple ile elektrikli araç üreticisi Tesla yöneticileri arasında artan görüşme trafiği, teknoloji devinin otomobil üreteceği yönündeki dedikoduları tetikledi. San Francisco Chronicle gazetesinde çıkan bir haberde, Apple'ın satın alma ve birleşme birimi şefi Adrian Perica'nın Tesla CEO'su Elon Musk ile Apple'ın Cupertino'daki genel merkezinde bir araya geldiği belirtildi.

ıCAR KONSEPTİ


Stratejistlerinden Scott Redler, "Apple Tesla'yı mı alacak? Büyük ihtimalle hayır. Peki, işbirliğine giderler mi? İşte bu heyecanlı olur" dedi. Redler, "Belki birlikte iCar konsepti geliştirebilirler. Apple aslında bir eğlence şirketi. Televizyondan çok para kazanacaklarını düşünmüyor. Belki de eğlenceyi arabaların içine getirirler" diye devam etti. Redler, "Bu işi şirket birlikte çok büyük işler başarabilir. Süper beyinler, süper fikirler doğurabilir" dedi.

BEKLENTİLER VAR


Teknoloji meraklıları Apple'dan yakın zamanda yeni ürünler gelmesini bekliyor. iPhone 6 ve yeni Apple TV kutusu beklentiler arasında. iCar ile ilgili bugüne kadar resmi bir açıklama gelmedi .

T3live.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...