Kıvanç Tatlıtuğ'un komuşuları ile başı dertte!

Kıvanç Tatlıtuğ'un komuşuları ile başı dertte!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ evinde huzuru bulamadı. Sürekli evinde partiler veren Tatlıtuğ komşuları tarafından şikayet edildi. Tatlıtuğ ise evini terk etti.

"Ev alma komşu al atasözü" bu kez Tatlıtuğ için geçerli oldu. 8 bin 79 metrekare alana kurulu bahçeli siteye doberman cinsi köpeğinin de rahat etmesi için taşınan oyuncunun keyfi bir süre sonra kaçtı. Bahçesinde ağaçların arasına hamak kurup köpeği Pars için kulübe yaptıran Tatlıtuğ'un başı evinde verdiği partiler ve gürültü nedeniyle komşularıyla derde girdi. Sitede yaşayanlar daha sonra Tatlıtuğ'u evin sahibine "Eve gelen gideni belli olmuyor. Sürekli parti veriyorlar artık bıktık" diyerek şikayet etti. Komşularıyla arasını bir türlü düzeltemeyen oyuncu yaşadıklarının üstüne bir de sitenin önünden geçen ancak daha sonra ıslah edilen dere yatağı nedeniyle evini su basmasıyla çileden çıktı. Ev sahibiyle tartışan oyuncunun evinden çıkarken ağaçlar arasına kurduğu hamağı ve köpeğinin kulübesini bile almadığı görüldü. Banyodan taşan suların evindeki eşyaları kullanılamaz hale getirmesiyle büyük bir şok yaşayan oyuncu daha sonra ev sahibiyle tartışarak üç katlı 270 metrelik evini boşalttı. MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...