İstanbul Emniyeti'nde önemli değişiklik

İstanbul Emniyeti'nde önemli değişiklik

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde önemli değişiklikler yaşandı, Altınok'a yardımcı olmaları için atanan müdürler görevlerinden alındı.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'a yardımcı olmaları için "koordinatör müdür" olarak atanan emniyet müdürleri Burhan Gümüş ve Fahri İnceçelikli görevlerinden alındı. İnçelikli Arnavutköy Polis Okulu'na tayin olurken, Gümüş'te eski görevi olan Polis Başmüfettişliği görevine atandı.

17 Aralık soruşturmasının ardından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü görevinden alınan Hüseyin Çapkın'ın yerine Aksaray Valisi Selami Altınok atanmıştı.

Vali Selami Altınok'un polis teşkilatını çok iyi bilmemesi nedeniyle ona yardımcı olmaları için Polis Başmüfettişi olan Burhan Gümüş ile Fahri İnceçelikli "Koordinatör Müdür" olarak İstanbul Emniyeti'ne atandı.

Selami Altınok'a yardımcı olmaları için "koordinatör müdür" olarak ataması yapılan Burhan Gümüş ve Fahri İnceçelik, bu görevlerinden alındı. Fahri İnceçelikli Arnavutköy Polis Okulu'na atanırken, Burhan Gümüş de polis başmüfettişi olarak görevlendirildi. Yapılan bu yeni tayin ile İstanbul Emniyeti'nde "Koordinatör Müdür" dönemi de sona ermiş oldu.

HABERTÜRK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...