Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi şok!

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi şok!

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdüren beşiktaş'ta, kaleci Tolga Zengin idmanı yarıda bıraktı.

Beşiktaş, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Galatasaray derbisinin hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti.
Teknik direktör Slaven Bilic, taktik ağırlıklı geçen idman öncesi futbolcuları ile saha ortasında bir toplantı yaparak Galatasaray maçının önemini anlattı. Futbolcularla özel olarak ilgilenen Hırvat teknik adam, sık sık oyuncularla bireysel görüşmeler yaptı. Kısa süreli koşu ve pas çalışmalarının ardından iki grup halinde minyatür kale ve dar alanda maç yapan siyah beyazlılar, yarım sahada oynadıkları taktik maç ile idmanı sonlandırdı. Antrenmana, sakatlıkları devam eden Sivok, Veli ve Oğuzhan ile özel işleri için izin alan Escude katılmadı. Gökhan Töre, Ersan Gülüm ve Dany ise takımdan ayrı koşu çalışması yaptılar.


TOLGA İDMANI YARIDA BIRAKTI
Kaleci idmanı sırasında antrenör Sambade'nin attığı bir topta yere uzanan ve bunun sonrasında omzunda ağrılar hisseden Tolga Zengin, tedbir olarak idmanı yarıda bıraktı.


AMBULANS TEDBİRİ
Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın yurt dışında olmasından dolayı tedbir olarak özel bir hastaneden doktor ve ambulans getirtilerek saha kenarında idman bitimine kadar bekletildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...