Genelkurmay Başkanlığı: 2 boru hattı imha edildi

/ Kaynak: AA
Genelkurmay Başkanlığı: 2 boru hattı imha edildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında akaryakıt kaçakçılığında kullanıldığı değerlendirilen 2 boru hattının imha edildiği bildirildi

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasındaki bilgiye göre, Suriye sınırında devriye görevi yürüten Mobil Yol Kontrol Unsurları, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Şehit Çavuş Murat Özeker Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasındaki birinci derece askeri yasak bölgede, akaryakıt kaçakçılığında kullanılacağı değerlendirilen 2 boru hattı tespit etti. Yaklaşık 500 metre uzunluğundaki boru hatları, Reyhanlı Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla, tutanak tutularak imha edildi.
Günlük faaliyetler
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde günlük faaliyetlere ilişkin bilgi de verildi. Buna göre, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 2 harp gemisi ile Birleşmiş Milletler NATO görevleri, 24 harp gemisi ile de milli görevler icra edildi.
Bir deniz karakol uçağı ile milli görevler kapsamında Ege'de, ardından Etkin Çaba Harekatı kapsamında Doğu Akdeniz'de keşif gözetleme faaliyeti yapıldı. Hava Kuvvetleri Komutanlığınca 6 F-16 ile Türkiye-Suriye hudut bölgesinde "Hava Muharebe Devriye Görevi" gerçekleştirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığınca 2 arama kurtarma gemisi ile Akdeniz ve Ege'de, 4 bot ile de Türkiye-Suriye deniz hududunda sahil güvenlik görevleri icra edildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...