Limak Grbu'ndan Güneydoğu'ya dev yatırım

Limak Grbu'ndan Güneydoğu'ya dev yatırım

Ekonomi Haberleri

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, yapımı planlanan çimento fabrikasıyla ilgili Kilis Vali Süleyman Tapsız ile görüştü.

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü olan Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kilis'te yapımı planlanan çimento fabrikasıyla ilgili olarak Vali Süleyman Tapsız ile görüştü. Ziyarete Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut da katıldı.

Vali Tapsız görüşmede yaptığı konuşmada, Kilis'i Türkiye'de tarihiyle ön plana çıktığı gibi sanayisiyle de ön plana çıkarmak için gerekli çalışmaların yapıldığını, bu çalışmaların somut örneği olarak da Kilis'te bir çimento fabrikasının kurulması çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ise, Kilis'te son yıllarda meydana gelen olumlu değişiklikleri yakından takip ettiklerini söyledi.

"Çimento fabrikasının kurulmasında ilgi ve alakalarını bizden eksik etmeyen Vali Süleyman Tapsız'a da teşekkürlerimi sunarım" diyen Özdemir, yatırımlarının devam edeceğini belirtti.
nbsp;Vali Süleyman Tapsız, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Nihat Özdemir'e teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...