Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İSTOÇ'ta ortalık karıştı, esnaf yol kapadı

/ Kaynak: İHA
İSTOÇ'ta ortalık karıştı, esnaf yol kapadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İSTOÇ'ta artan hırsızlık olayları üzerine esnaf yol kapatıp, eylem yaptı.

Sloganlar eşliğinde yönetim binasına kadar yürüyen eylemciler, burada oturma eylemi yaptı.İSTOÇ'ta dükkanları bulunan yaklaşık 100 kişi son günlerde artan hırsızlık olaylarını protesto etmek için bir araya geldi. Katılımcılar bir süre bulundukları yerde slogan attıktan sonra yolu trafiğe kapattı ve oturma eylem yaptı. Bir süre bekleyen grup daha sonra yönetim binasına doğru yürüyüşe geçti. Bu sırada polis ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yönetim binası önünde güvenlik önlemi aldı. İşyerine hırsız giren bir esnaf, "Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde kasam soyuldu ve aynı araç aynı plaka ve aynı adamlar her gün kasa soyuyor. Ama yönetimden bununla ilgili bir çalışma göremiyoruz. Yönetime iki kere çıkmama rağmen bir cevap alamadım ve bana bir geçmiş olsun bile demediler" diye konuştu. nbsp;
nbsp;Eylemciler yönetim binasının önünde de bir süre oturma eylemi yaptı ve eylemcilerden iki kişi yönetimle görüşmek için binaya girdi. Yapılan görüşmenin ardından hırsızlık olaylarının görüşülmesi için toplantı yapılmasına karar verildi. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...