CHP'de o başkanı istifası kabul edilmedi

/ Kaynak: CHA
CHP'de o başkanı istifası kabul edilmedi

Politika Haberleri  / CHA

CHP Mut İlçe Belediye başkan adayı Aslan Küçük'ün istifası kabul edilmedi. İkna edilen Küçük, belediyeyi kazanmak için çalışacağını söyledi.

Aslan Küçük belediye meclis üyeleri listesinde, istenilen adaylara yer verilmemesinden dolayı adaylıktan istifa ettiğini bildirmişti. Yaşanan olaylar üzerine CHP Mersin İl Başkanı Mehmet Faruk Akar Mut'a geldi. İlçe Başkanı Mehmet Saydam, yönetim ve Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük ile ikna görüşmesi yapıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda, CHP ilçe başkan adayı Aslan Küçük ile yolarına devam edeceği bildirildi. Bunun üzerine partililer Aslan Küçük'ü desteklemek için ilçe binasına akın etti. Partililerin karşısına çıkan Aslan Küçük, parti içi oyunlara gelmeyeceğini belirterek, "Projelerimi hayata geçirmek için yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bana hiç bir şey lazım değil, Mut'ta yaşayan insanlar lazım. Onlar için yolumuza devam edeceğiz. Biz Mut'un aynası olacağız. Ben şimdi ayrılsam sizlere ihanet etmiş olacağım. Yani biz bu insanların oyununa gelmeyeceğiz. Yönetimde burada, örgüt de burada bizde buradayız. Diğer partilere kendimizi güldürmeyeceğiz. Bana destek verdiğiniz için teşekkür ederim." şeklinde konuştu.
İlçe Başkanı Mehmet Saydam, parti ile adayları arasında her hangi bir problem olmadığını belirterek, seçim kazanmaktan başka dertlerinin olmadığını söyledi.

Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...