Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da sis! İşte Atatürk Havalimanı'nda son durum

İstanbul'da sis! İşte Atatürk Havalimanı'nda son durum

GÜNDEM Haberleri

Atatürk Havalimanı'nda uçuşlarda gecikmeler yaşanıyor. İşte Atatürk Havalimanı'nda son durum.

DHA'nın haberine göre Atatürk Havalimanı'nda sabah erken saatlerden itibaren etkili olan sis,akşam saatlerinde yoğunluğunu arttırınca uçak seferlerinde gecikmelere neden oldu. Atatürk Havalimanı'na iniş yapması gereken 12 uçak da başka havalimanlarına yönlendirildi.
Sis, Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı durumunda olan Atatürk Havalimanı'nda ki uçuş trafiğini olumsuz olarak etkiliyor. Havadaki trafik yüzünden yakıt kritiğine giren uçaklar Atatürk Havalimanı'na inmek için emergency (acil) iniş istiyor. Sis, Atatürk Havalimanı'nda görüş mesafesini 200 metreye kadar indirirken karşı meydanlardan Atatürk Havalimanı'na uçmak isteyen uçakların kalkış müsadesi de kademeli olarak veriliyor. Atatürk Havalimanı'na inmesi beklenen 12 uçak başta Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere farklı meydanlara yönlendirildi. Sisin etkili olmasıyla birlikte uçuşlarda gecikmeler yaşanıyor. Atatürk Havalimanı'nda ayrıca rüzgar yüzünden yapılan pist değişikliği de gecikmeleri artırıyor.

İşte Türkiye Gazetesi'nden Atatürk Havalimanı'nın son durumu:
İstanbul'da sis! İşte Atatürk Havalimanı'nda son durum
Fotoğraf: Cem Tümdağ / TG.COM.TR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...