Milli piyango sonuçları (19 ŞUBAT 2014)

Milli piyango sonuçları (19 ŞUBAT 2014)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Milli Piyango çekiliş sonuçları için gözler Milli Piyango'nun sitesinde. Milli Piyango 19 Şubat çekilişi ikramiye sorgulama...

2014 yılının 19 Şubat Milli Piyango çekilişi sonuçları ve Milli Piyango sonuçları turkiyegazetesi.com.tr'de... Milli Piyango 19 Şubat çekilişi için nefesler tutuldu. Milli Piyango idaresi tarafından düzenlenen Milli Piyango 19 Şubat çekiliş sonuçları burada. 2014 yılının 19 Şubat Milli Piyango çekiliş sonuçları Milli Piyango'nun sitesiyle aynı eş zamanlı olarak turkiyegazetesi.com.tr'de. İşte Milli Piyango sonuçları 19 Şubat sıralı tam listesi ve Milli Piyango'da büyük ikramiye kazandıran numaralar... Milli Piyango sonuçları ile ilgili tüm detayları ve Milli Piyango çekiliş sonuçlarını burada olacak.


BÜYÜK İKRAMİYE 372790 NUMARALI BİLETİN
2 milyon liralık büyük ikramiye, 372790 numaralı çeyrek biletlere isabet etti.
Biletlerin, Lülebulgaz, Ankara, Balıkesir ve İstanbul'da satıldığı öğrenildi.
Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer ve Kastamonu Dernekler Federasyonu (KASDERFED) Başkanı Hasan Şen'in ayrı ayrı butona basmasının ardından, amorti ikramiye çekilişinde son rakamlar 4 ve 6 oldu.

MİLLİ PİYANGO 19 ŞUBAT ÇEKİLİŞ SONUÇLARI VE SIRALI TAM LİSTE İÇİN TIKLAYIN


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...