Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Juventus Trabzonspor'dan çekiniyor

/ Kaynak: AA
Juventus Trabzonspor'dan çekiniyor

SPOR Haberleri  / AA

Juventus Teknik Direktörü Conte, "Trabzonspor'un hücumda etkili olduğunu biliyoruz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda yarın akşam Trabzonspor ile karşılaşacak İtalya'nın Juventus takımının teknik direktörü Antonio Conte, bordo-mavili rakiplerinin hücumda etkili olduğunu söyledi. nbsp;Karşılaşma öncesi futbolcusu Angelo Ogbonna ile Juventus'un Vinovo'daki tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Conte, "Şöyle bir takvime baktım ve önümüzde 52 günde oynayacağımız toplamda 16 maç var. Bu da 3 güne bir maç demek. Biz hepsine hazır olmalıyız. Bütün takım hazır olmalı. Takımda herkese ihtiyacım var. Bütün maçları en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Her 3 günde bir aynı takımla oynayamayız" diye konuştu. nbsp;Her maçı ayrı ayrı düşündüklerini ve buna göre hazırlandıklarını ifade eden 44 yaşındaki teknik adam, Trabzonspor'a dikkat etmeleri gerektiğini belirterek, "Rakibimiz bir önceki turda Lazio ile aynı gruptaydı. Hücumda etkili olduğunu biliyoruz. Etkili oyuncuları var. Zokora, Malouda, Bosingwa, Olcan gibi önemli oyuncuları var. Polonyalı kaptanları var, o da çok iyi. Biz elimizden geleni yapacağız. Perşembe günkü maçı kazanmayı düşünüyoruz. Dikkatli olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Conte, ileriye gitmek istiyorlarsa çok iyi odaklanmaları gerektiğini bunun için de kadrosundaki her oyuncuya ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Bir soru üzerine Conte, bireysel başarıdan söz etmek istemediğini, bir başarı olacaksa bunun takım oyunuyla olacağını kaydederek, "Avrupa Ligi'nde mücadele ettiğimiz ikinci senede kupayı müzemize getirmek olağanüstü bir başarı olacaktır" yanıtını verdi.

Oyuncu Ogbonna da, UEFA Avrupa Ligi finalinin bu yıl kendi sahalarında oynanacak olmasının hatırlatılması üzerine, bu finali henüz düşünmediklerini önlerindeki maça odaklandıklarını söyledi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...