'Liseli Galatasaraylıyım' dedi kulübü dolandırdı!

'Liseli Galatasaraylıyım' dedi kulübü dolandırdı!

SPOR Haberleri

Ayşegül Egemen isimli bir avukat kendisini Liseli Galatasaraylıyım diye tanıtıp kulübü 500 bin lira dolandırdı.

Sarı-kırmızılı kulüpte görevlendirilen avukat Ayşegül Egemen'in, sahte dosya, sahte evrak ve sahte fatura düzenleyerek, onca hukukçunun arasında paraları cebe indirdiği ortaya çıktı.


AMELİYAT OLACAĞIM DEDİ 100 BİN LİRA ALDI
Liseyi İzmir'de, Üniversiteyi ise Marmara Üniversitesi'nde okuduğu anlaşılan Egemen'in kulüpten ameliyat olma bahanesiyle 100 bin lira aldığı ancak ameliyat bile olmadığı ortaya çıktı. Genç kız türlü yalanlarla Galatasaray Kulübü'nü yarım yılda tam 500 bin lira zararı dolandırdı.


LUTFİ ARIBOĞAN'IN İMZASI ÇIKTI
Camia skandalla çalkalandı, evrakların altında İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Mali İşler Direktörü Kadri Çıtmacı'nın imzası çıktı. nbsp;


KULÜP AVUKATI YAKALADI
Egemen'in 8 Kasım 2012'den bu yana hiçbir davaya katılmadığı ortaya çıkınca hakkında araştırma yapılır ve bir davayı sahte olarak açtığı ortaya çıkar. İcra inkar tazminatı olarak muhasebeden 22 bin lira para çekmeye çalışan Egemen, kulübün avukatı Mahinur Dengiz tarafından yakalandı.


ÜNAL AYSAL'A ANLATTILAR
Dengiz olan biteni bizzat nbsp;Başkan Ünal Aysal'a anlatır. Ayrıca yapılan sahtekarlık o kadar acemicedir ki rakamla 8 bin lira yazılan bir makbuzun yazı ile miktarın belirtildiği hanesine 12 bin lira yazılmıştır. 29 Ekim tarihli sahte mahkeme kaydı bile vardır.


SEDAT DOĞAN UYARMIŞTI AMA...
Yönetim kurulu üyeleri Sedat Doğan ve Mehmet Karlı'nın daha önce Ayşegül Egemen'in yetersizliği konusunda Başkan Ünal Aysal'ı uyarmasına rağmen yönetici Aka Gündüz Özdemir'in ısrarı sonunda Ayşegül Egemen çalışmaya devam etti.


SAHTECİLİK YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ
Her şey ortaya çıkınca 14 Şubat 2014 günü Egemen Arena'ya çağırılır. Önceden getirtilen noter huzurunda şirketlerden azledildiği yüzüne okunur. Sahtecilik yaptığı itirafı alınır, dolandırdığı para karşılığı senet imzalatılır. Resmi evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılıktan da adli makamlara suç duyurusunda bulunma kararı alınır. FANATİK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...