Joseph Guardiola, 'Özil'in kaçan penaltısı...

Joseph Guardiola, 'Özil'in kaçan penaltısı...

SPOR Haberleri

Bayern Münih Teknik Direktörü Guardiola, Mesut Özil'in kaçan penaltısından sonra oyunun kontrolünü aldıklarını söyledi.

Rövanş maçı için uyanık olmaları gerektiğinin altını çizen İspanyol çalıştırıcı, Mesut Özil'in kaçan penaltısından sonra oyunun kontrolünü aldıklarını da sözlerine ekledi.
İşte Guardiola'nın sözleri:
"İyi oynamanız için topa sahip olmanız gerekiyor. Ya top sizde olur ya da zora girersiniz. İlk 15 sakikada bulu gördük. Arsenal'a topu çok çabuk kaptırdık ve bunu Arsenal gibi harika bir takım karşısında yapamazsınız. Özil'in kaçırdığı penaltıdan sonra topa daha çok sahip olmaya ve kontrolü artırmaya başladık."
"Bir adam fazla olmamız kesinlikle Arsenal'ın işini zorlaştırdı. Sabırlı oynadık ve maçın sonunu iyi getirdik. Bugün de her şeyin top kontrolüne bağlı olduğunu gördük. Kontraataklarada iyi bir takım değiliz, bunun için gerekli fiziksel donanımımız yok. Her zaman topa sahip olmamız gerekiyor."
"Burada Arsenal'a karşı iki farklı takımla oynadım. Barcelona ile iyi bir maç çıkarmamıza rağmen kazanamamıştık. Zor olacağını biliyorduk. Premier Lig'in en iyi takımlarından biri Arsenal. Wilshere, Rosicky Özil gibi topla birlikte olduklarında size zorluk çıkaracak oyuncuları var. Ama ikinci yarıda işler değişti"
"Bayern geçen sezonda aynı başarıyı elde etti. Yeniden güzel bir skorla evimize dönüyoruz. Ama son 5-6 dakikada her şey olabilir. Uyanık olmalı ve bu skorun avantajını korumalıyız, aksi takdirde eleniriz." sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...