Paşa'nın intikamı

Paşa'nın intikamı

SPOR Haberleri

Kasımpaşa, Beşiktaş'ın ödeme yapmadığı gerekçesiyle stadyum kiralama sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti

Beşiktaş, Kasımpaşa ile imzalanan stadyum kiralama sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini, siyah-beyazlı takımın sezonun kalan iç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağını açıkladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Sözleşmedeki kira bedelinin ödenmesinde 1 ve 3 günlük iki gecikme öne sürülerek Kasımpaşa Spor Kulübü Derneği tarafından tek taraflı feshedilmiştir" denildi.
Beşiktaş ile Kasımpaşa'nın arası kural hatası yapılan karşılaşma sonrasında açılmıştı. Siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman, "Elimizde kapı gibi belge var. İstersek Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynarız" demişti. Dünkü fesihten sonra konuşan Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz, "Para bu işin bahanesi. Siz benim paramı hiç vermeyin, ben sizi orada 6 ay oynatırım. Ama bana yanlış yaparsanız ben oraya koyduğum maddeyi uygularım. Tekrar maçında Beşiktaş'ın tavrını herkes biliyor" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...