Galatasaray idmanında kavga!

Galatasaray idmanında kavga!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken çalışmalar sırasında Felipe Melo ve Gökhan Zan kısa süreli bir tartışma yaşadı

Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın bu sabah yaptığı antrenmanda Felipe Melo ve Gökhan Zan'ın kavgası idmana damga vurdu. Sarı kırmızılı takımın çift kale maçında bir pozisyon sonrasında ikili bir anda tartışmaya başladı. Forma rekabetinin üst düzeyde olduğu Galatasaray'da Melo ve Gökhan Zan'ın kavgası büyümeden önlendi. İlk olarak araya Mancini'nin girdiği kavga diğer futbolcuların da araya girmesiye büyümedi. Melo ve Gökhan Zan, topun kornere çıkıp çıkmadığı konusunda tartışma yaşadı. Birbirlerine bağıran ve itişen futbolcular daha sonra sözlü olarak tartışmaya devam etti. Ancak araya futbolcular ve teknik adam Mancini girdi. Melo bir anda Gökhan Zan'ın üzerine yürüyünce Gökhan Zan çileden çıktı ve sözlü atışma başladı. Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün verdiği detaya göre ise Gökhan Zan'ın duruma isyan ettiği ve "Biz size saygı duyuyoruz. Siz de bize saygı duyacaksınız. Biz sizi başımızın üzerine koyuyoruz. Yeter" diye bağırdığı belirtildi. nbsp;Beşiktaş derbisi hazırlıkları sürerken yaşanan bu olay kısa sürede tatlıya bağlandı. Drogba'nın Antalyaspor deplasmanında Mancini ve Tugay kerimoğlu'nun elini sıkmamasıyla gözlerin bir anda çevrildiği sarı kırmızılı takımda yaşanan bu sıkıntı çok çabuk tatlıya bağlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...