Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afganistan'da patlamalar: 7 ölü

/ Kaynak: DHA
Afganistan'da patlamalar: 7 ölü

DÜNYA Haberleri  / DHA

Afganistan'ın Nangarhar, Nimroz ve Helmand vilayetlerinde yol kenarına yerleştirilen bombaların patlatılması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti.

Nangarhar Emniyet Amiri Fazel Ahmed Şerzad, yaptığı açıklamada kentin Behsod ilçesinde yol kenarına yerleştirilen patlayıcının polis aracının geçişi sırasında patlatıldığını, olayda 2 polisin öldüğünü, 3 polisin de yaralandığını söyledi. Saldırıdan Taliban'ı sorumlu tutan Şerzad, yaralananların durumunu ciddi olduğunu ifade etti.
Savunma Bakanlığı, ülkenin Farah kentinin Del Aram ilçesinde ve Helmand kentinin Gereşk ilçesinde Taliban tarafından yol kenarına yerleştirilen bombaların patlaması sonucu, 5 Afgan askerin öldüğünü bildirdi.
Bakanlık, Helmand kentinin Hanşin ilçesinde Taliban'a yönelik düzenlenen operasyonda 8 militanın yakalandığını açıkladı. Söz konusu operasyonda çok sayıda silah ve patlayıcının ele geçirildiği belirtildi. nbsp;Taliban'dan patlamalara ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.
DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...