Melih Gökçek son anketi açıkladı!

Melih Gökçek son anketi açıkladı!

GÜNDEM Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, elindeki son anketleri kamuoyla paylaştı.

nbsp;CHP'li Mansur Yavaş'ın belediye başkanlığı yaptığı Beypazarı'nda yapılan son ankette, AK Parti'nin yüzde 54, CHP'nin ise 34.2'lik bir oy oranına sahip olduğunu söyleyen Gökçek, sadece kendisiyle CHP arasında sadece Beypazarı'nda 20 puanlık bir fark olduğunu iddia etti. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın, Beypazarı'nda belediye başkanlığı yaptığı için orada yapılacak bir anketin, aradaki farkı değerlendirmek için etkili olabileceğini, bunun içinde farklı araştırma şirketlerinin bölgede araştırma yaptığını söyleyen Gökçek, kendisiyle CHP'nin adayı arasında 20 puanlık bir farkın bulunduğunu iddia etti.
ANKARA MERKEZ SONUÇLARI
Yine farklı araştırma şirketlerinin Ankara merkezde yaptığı anket sonuçlarını da açıklayan Gökçek, Adil Gür'ün yaptığı bir araştırmada kendisinin 44.8, CHP'nin adayının ise 35.9'luk bir oy oranına sahip olduğunu gösterdiğini açıkladı.


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...