Ersun Yanal'dan iki futbolcuya özel program!

Ersun Yanal'dan iki futbolcuya özel program!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenmana altyapı takımlarında oynayan 10 genç futbolcu da katıldı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti ve taktik ağırlık çift kale maçla noktalandı.


EGEMEN KORKMAZ VE SERDAR KESİMAL'E ÖZEL PROGRAM nbsp;
Moussa Sow, Pierre Webo, Cristian Baroni, Raul Meireles ve Emmanuel Emenike, sahada yaptıkları koşunun ardından, salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Egemen Korkmaz ve Serdar Kesimal, salonda özel program dahilinde çalıştı. Sarı-Lacivertli takım günün ikinci antrenmanı saat 17.00'de başlayacak ve bu çalışma da basına kapalı gerçekleştirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...