Batalla resmen Bursaspor'dan ayrıldı!

/ Kaynak: AA
Batalla resmen Bursaspor'dan ayrıldı!

SPOR Haberleri  / AA

Çin'in Beijing Guoan Kulübü, Arjantinli oyuncunun bonservis ücretini Bursaspor Kulübüne ödedi

Bursaspor Kulübü yöneticileri, Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla'nın, Çin'in Beijing Guoan takımına transferine onay verdi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Batalla ile dün 3 yıllık sözleşme imzalayan Çin Süper Ligi kulüplerinden Beijing Guoan'ın yöneticileri, bonservis bedeli olan 3,5 milyon avroyu Bursaspor Kulübünün banka hesabına yatırdı.
Yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri, ödemenin yapılmasının ardından sözleşme fesih evrakını Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) göndererek transferi onayladı. Batalla, Bursaspor'da 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013 sezonlarında forma giydikten sonra sözleşmesi devam etmesine rağmen bu sezon Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasının ardından ülkesine gitti. Arjantinli oyuncu, yeşil-beyazlı formayla 2010 yılında Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Batalla, Spor Toto Süper Lig'de 142 maçta 42, Ziraat Türkiye Kupası'nda 16 maçta 4 gol attı ayrıca bir de Süper Kupa müsabakasında mücadele etti. Oyuncu, Avrupa kupalarında çıktığı 11 maçta ise 4 gol kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...