Ayşe Özyılmazel 'Nefis'in klibine lansman yaptı

Ayşe Özyılmazel 'Nefis'in klibine lansman yaptı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Ayşe Özyılmazel'in, Nisan ayında piyasaya çıkacak olan albümünden "Nefis" şarkısının klip lansmanı bir partiyle gerçekleşti.

Albümü sabırsızlıkla beklenen Ayşe Özyılmazel, Nisan ayında piyasaya çıkacak olan albümünden; müziği mısırlı sanatçı Amr Mostafa' ya, sözleri İsra Gülümser'e, düzenlemesi ise İskender Paydaş' a ait olan "Nefis" adlı parçasını, albümden önce, dijital platformda sevenleriyle buluşturdu. 19 Şubat Çarşamba akşamı, Limonata Etiler' de gerçekleşen tanıtım lansmanında Ayşe Özyılmazel, yeni albümün sevincini tüm sevenleriyle birlikte paylaştı. Üçüncü albümü için Yalın, İskender Paydaş, İsra Gülümser, Yıldız Tilbe gibi birbirinden değerli isimlerle çalışan Ayşe Özyılmazel, ilk dijital şarkısıyla yeni albümün müjdesini verirken, yepyeni klibini de Limonata Etiler' de tüm sanatçı dostları ve sevenleriyle birlikte izledi. Bu renkli ve eğlenceli klip en az şarkısı "Nefis" kadar, gecede Ayşe Özyılmazel sevenleri ve sanatçı dostlarından tam not aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...