Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte dünyanın konuştuğu video

İşte dünyanın konuştuğu video

YAŞAM Haberleri

Norveçli bir yardım kuruluşu Suriye'de soğuktan etkilenen çocuklara yardım etmek için hazırladığı bir video ile tüm dünyanın dikkatini çekti.

Norveç'te 'SOS Mayday' adlı bir yardım kuruluşu Suriye'de zor şartlar altında yaşayan ve soğuktan etkilenen çocuklara yardım etmek için hazırladığı bir video ile tüm dünyanın dikkatini çekti.

Suriye'deki çocukların durumuna dikkat çekmek için hazırlanan videoda 11 yaşındaki oyuncu çocuk durakta titreyerek yanına gelen insanlara ceketinin çalındığını söylüyor İnsanlar ise üzerlerindeki ceketi, eldiveni ve atkıları çıkararak çocuğun üzerine giydiriyor. İnsanlar bu sayede çocuğun üşümesini engellemeye çalışıyor.

Görüntülerin birçok sosyal paylaşım sitesinde yayınlanması sonrası açıklama yapan SOS Mayday yetkilileri ise, 'Norveç halkının iyi kalpliliğini test ettik. Suriye'deki çocuklar çok zor şartlarda yaşıyor. Korku içindeler ve geceleri çok soğuk oluyor. Birçoğu insanlık dışı koşullarda yaşıyor. Şam ve Halep'teki çocuklara yardım etmek için ceketlerimizi onlara vereceğiz' şeklinde açıklamada bulundu.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...