Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakemler Trabzonspor'un gecesini kararttı!

Hakemler Trabzonspor'un gecesini kararttı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor, UEFA Kupası son 32 Turu ilk maçında Juventus'a 2-0 kaybetti. Ama maça Belaruslu hakemin skandal kararı damga vurdu.

Trabzonspor'un İtalyan devi Juventus'la oynadığı maçın son dakikalarında tartışmalara sebebiyet veren bir pozisyon yaşandı. Henrique'nin Buffon'un üzerinden çıkardığı topa çizgi üzerinde yetişen Yusuf, topu bekletmeden Olcan'a çıkardı. nbsp; Olcan Adın topu ağlara gönderdi ancak Belaruslu hakem topun dışarıdan çevrildiği gerekçesiyle golü geçersiz kıldı. Trabzonspor'un hakem tarafından verilmeyen golü, İtalyan gazeteciler tarafından nizami olarak değerlendirilirken, sosyal medyada futbolseverler pozisyona büyük tepki gösterdi.
nbsp;
SKANDAL KARAR İÇİN İTALYANLAR BİLE...
Mücadelenin 72. dakikasında Trabzonspor atağında Yusuf topu aut çizgisinden çevirdi ve gelen pası değerlendiren Olcan, Juventus ağlarını havalandırdı. nbsp; Ancak yardımcılarının uyarısıyla hakem Kulbakov topun dışarıdan çevrildiğini belirterek, golü geçersiz saydı.

Hakem hocası Bünyamin Gezer ise pozisyonu değerlendirirken, topun aut çizgisini tam olarak geçmediğini belirtti.

Gezer'in yorumu şöyle:

"Topun büyük kısmı oyun alanını terketmiş görünüyor. Ancak yüzde 100'ü çizgiyi geçmedi. Az da olsa topun bir kısmı sahanın içinde. Golün iptal edilebilmesi için topun tamamının dışarı çıkması gerekirdi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...