Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esad'ın kanlı Der'a katliamından yürek yakan görüntü

Esad'ın kanlı Der'a katliamından yürek yakan görüntü

DÜNYA Haberleri

Beşar Esad'ın kadın-çocuk demeden bombalarla saldırdığı Der'a'dan gelen bu görüntüler izleyenlerin yüreklerini dağladı.

Suriye'de Devlet Başkanı Beşşar Esed yönetimine bağlı uçaklar Der'a kentinin Muzayrib bölgesini bombaladı. Sivilleri hedef alan kanlı saldırıda 20'den fazla kişi hayatını kaybederken bir okula yapılan saldırının artından ortaya çıkan görüntüler yürek burktu.

AĞZI SÜT KOKAN BEBEK VE ANNESİ

Katliam sonrası bölgedeki okula gelerek ceset ve yaralıları bina dışına taşımak isteyen bölge halkının karşılaştığı manzara şoke etti. Kanlı saldırı sonrası hayatını kaybeden, henüz birkaç aylık ağzı süt kokan bir bebek cesedinin görüntüsü adeta kan dondurdu. Sivillerin yaşadığı bölgeleri belirleyerek varil veya paraşüt bombasıyla halkın ölmesini sağlayan Beşşar Esed yönetimi vahşetlerine her gün bir yenisini daha ekliyor. Yine aynı okula atılan bomba sonucu iki yaşlarındaki bir kız çocuğunun başı vücudundan tamamen kopmuş bir şekilde yerde yatmış görüntüsü kan dondurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...