ANAP döneminin bakanı 78 yaşında yeniden aday!

ANAP döneminin bakanı 78 yaşında yeniden aday!

Politika Haberleri

ANAP'tan Devlet Bakanı olan ve hükümet sözcülüğü yapan yazar Yılmaz Karakoyunlu, CHP listesinden Urla Belediye Meclis üyeliğine talip oldu.

ANAP döneminin Devlet Bakanı olan ve hükümet sözcülüğü yapan yazar Yılmaz Karakoyunlu, CHP listesinden Urla Belediye Meclis üyesi adayı oldu. Karakoyunlu açıklamasında, "Ben bu ilçenin yolu, suyu, kanalizasyonu, trafiğiyle her şeyiyle ilgilenmek istiyorum" dedi. 78 yaşındaki Karakoyunlu 14 yıldır İzmir'in Urla İlçesi'nde yaşıyor.

Yazarlığa devam eden ve yıllarca TBMM'de vekillik ve Bakanlık yapan Karakoyunlu, "Urla Belediye meclisinde yer alacak olmayı yadırgamıyorum" diyerek konuşmasına şöyle devam etti:
"Urla'da sakin bir hayat yaşıyorum. Herkesle iyi geçiniyorum. Her cumartesi esnafı dolaşıyorum, beni düğünlerine çağırıyorlar. Zaten onların cesaretlendirmesiyle bu işe girdim. Bana yönelik eleştiriler olacaktır. Çünkü Türk milleti köstek siyasetine alışkın. 'Adama bak bu kadar şey gördükten sonra bu kente yardımcı olmak istiyor' diyen bir iki kişi çıkar ama çoğunluğu 'ne işi var ne doymak bilmez bir iştahla yola çıktı' der. Ben bu ilçenin yolu, suyu, kanalizasyonu, trafiğiyle her şeyiyle ilgilenmek istiyorum. Bu sorunların çözümüne katkım olur düşüncesiyle aday oldum. Zaman bakımından da engelim yok. Varsa yanlış onları eleştireceğim doğrular hakkında fikrimi söyleyeceğim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...